Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 na böyle oldu: Trabzonspor-Konyaspor Gençlerbirliği-Denizlispor Gaziantepspor-İstanbulspor Çaykur Rizespor-Fenerbahçe 11 Şubat Çarşamba günü yapılacak maçlar[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Bence çok dengeli kuralar nerdeyse eşit güçteki takımlar eşelşmiş tek güçlü takım Fenerbahçe:D[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 fener de 8-9 kişi kalıp 5 yerse gülerim =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konya Gencler Gazıantep Fener Yarı fınale cıkar Fınalede Fener-Gazıantep oynar Gazıantep alır kupayı[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Fener en iyisini çekmiş inşşlah avrupadad aböyle kuralar çekeriz..Ayrıca Denizli ve İstanbulspor' dan da süpriz bekliyorum.[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Yazık olmuş Rize ye :D[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 keşke trabzon_gençler eşleşseydi güzel bi maç seyrederdik Bu arada fenerbahçemize de rize düşmüş çok sevdik biz bu herifleri her hafta maç yapasımız var[signature][hline]"Ben size bir iki tane vururum ama siz beni döversiniz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amroth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 gerçektende çok güzel kura çekmişiz artık galatasaray gibi olmadığımızı rize ye gösteririz...[signature][hline]"Never turn your back on friends" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Yine Rize oh guzel guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Yaa tüh keske rize cıkmasaydı üzüldüm ztn rize'nin cıkmasına..Rize'yi kardes takım ilan etmek gerekir hatta kupa onların hakkı..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 trabzon,gençler,antep ve fener atlar gençlerle fener final yapar kupayıda gençler alır. hey yavrum gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar