badsay Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ya ben www.paticik.comscripts sitesinden mesela hediye bileti scriptini indirdim ama nereye kopyalıyacak bazılarında uzantıyı scp ye donusturun diyor donusturuyorum scripts klasorune kopyalayın diyor kopylaıyorum olmuyor zaten scripts kalsorunde items klasoru fln da yok ya nası yapıcam yardımmm[signature][hline] _________________ Kill a Man, You Are a Murderer Kill a Millionen ,You Are a Conquerer Kill Everyone, You Are a God
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Metin i açarak Farklı kaydet seçenegini kullan mesela dosya adı hediye.txt ise sen bunu hediye.scp olarak C:SphereScripts içine kaydet ...[signature][hline]--------------------- Dw Strong Life Admin ---------------------
badsay Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ya yaptım ole ama olmadı gine cantada para vs fln var olmuooooooooooooooooooooo[signature][hline] _________________ Kill a Man, You Are a Murderer Kill a Millionen ,You Are a Conquerer Kill Everyone, You Are a God
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 sen oyuna girildiginde çantaya düşmesini diosun onu sphrenewbie.scp den ayarlıcaksın ---- itemi kullanmak istiorsan scriptti aç ve en üstteki .add i_xxxx li olan komutu server da yaz[signature][hline]--------------------- Dw Strong Life Admin ---------------------
Öne çıkan mesajlar