Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 yorumlarin arasinda HAKEEEM MUDAHALE ET, ADAMLAR ZAMANA OYNUYOR diye birsey gordum ve kendimden gectim. rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bu adamların mantıkla biz gmt +3 değil de gmt +5 kullanırsak enerjide SÜPER bir kara geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 sadece habere bakıp buradakileri okumadan yorum yapıyorum! süper ulan! kış saatine her zaman karşıydım zaten. sabahın köründe karanlık zaten her yer. sonra saat 4'te hava kararıyor kışın! ne için? berbattı.. şimdi kaçıcam, ama arayın kesin kış saatine sayıp sövdüğüm bişiler yazmışımdır bi yerlerde.. oley be! gol ulan gol bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 neden kullanılmayacakmış ki bunlar yavaş yavaş hicri takvimi getirecek. ya bu ayları ezberliyorum diye neler çektim. bir de hicri ezberle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 muharreme ve şabana ramazana girdik derken artık etrafta bu kişiler var mı kontrol et dur artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bu hali iyi güzel, eğer cidden işe yarayacaksa yeni hali de iyi güzel. ama ben hicri takvimle alaka kuramadım. ama kişisel tercihim bu haline alıştık, yoksa biz nasıl "aa bi' saat daha fazla uyuyacağız" geyiği yapacağız her yıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar