Korax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Ramler için 55 ytl istiyorum.Çok kaliteli bakır soğutucular gibi değil elbet ama üzerinde soğutucuları mevcut.800 Mhz,overclock falan etmedim,tıkır tıkır çalışıyolar kendileri. Ekranın modeli L225WS,herhangi bir şikayetim yok oda gayet güzel,temiz,garantili,faturalı,3 ay önce aldım zati mavi bilgisayardan,çizittiriği ölü pixeli falanı filanı yok.Kargosuna karışmam,kutusu mutusu herbişeysi var.Onada 390 lira istiyorum. 5 ms gecikme süresi falan,rengi siyah. http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30568 ahanda ulaşın bana pm'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Ramler nedir nesidir DDR DDR II DDR III ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ramler benim satıldı hoşt det!! ddr2 800 1gb iki adetti evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 800 Mhz ddr2 oluyo yav sorumu ehuh :) doruğa satıldı ram'ler,hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Monitör biraz pahalı Korax. Tabi senin satışın nede olsa, sen bilirsin ne kadara satacağını fakat bir alıcı olarak sıfırı 460YTL iken seninkisi pahalı geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Ozaman 375 ytl deriz bizde :) tertemiz yav,sıfır gibi nebilem 460 ile baya fark yine aralarında elbet ikinci el ama,ölü fiyatada bırakmak istemiyorum.Ne çiziği ne ölü pixeli hiçbişeysi yok aletin.Neyse öyle işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 aslında ben talibim monitöre. pm attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 dvi olsa monitörde süper olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Çevirici ile hallediyorum ben onu,bi sorun teşkil etmiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 dvi değil işte monitör çevirici ile yapıyon sen :) dvi olsa çok daha farklı olurdu. mesela sen 60 hertzde kullanıyondur onu normal çözünürlüğnde, 1650'ye 1050 mi ne heralde çözünürlüğü normali dvi olsa 60 hertzde bile kullansan 90-100 hertzdeymiş gibi gözüküyor. göz möz yormuyor. dvi girişliler ondan biraz daha pahalı zaten. dvi oldu mu hertz farketmiyo kaç yaparsan yap mis gibi her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ula adam naapsin. Dvi uretmemiş lg monitoru safasf.. :D ramler gitmiş coktan.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Ram'ler pazartesi yolcu ehuh,ekranıda satsam yav gitmeden.Balu belçikadan müşteri bul olmazsa oraya kargolarım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar