SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Evet Fox Tv'yi seyretmek istiyorum fakat hiç bir yerde bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 sopcast tarzı bişiler dene. yada google a başvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ww fox çekiyor çok ahım şahım bir yanı yok bu fox bi uydu var böyle bizde biliyonmu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 SopCast ve TVU player geliyor benim aklıma fakar bunlardan en azından sopcast duzeni bir yayın yapmıyor önemli maçlar yada olaylar için 2-3 saatlik linkler türüyor! En iyisi bir uydu kartı alıp pcye hiç uğraşmadan cam gibi izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 sopcast yazıp,arayıp ilgili başlıktan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar