Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Anadolu Lisesi Öğrencileri Ve Mezunlarına

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar dün Mustafa Kemal Can (MKC) hocamızı kaybettik.
Kendisi karaciğer kanserine yenik düştü.
Başımız sağolsun...

burada birçok öğrenci ve mzun olduğu için yazmayı uygun gördüm
Mesaj tarihi:
Çok sevdiğim bir öğretmendi. Tahtaya titizlikle yazardı notalarını. Bugün cenazesi varmış, gelemedim bazı sebeplerden dolayı. Mekanı cennet olsun. (En büyük acı vicdan ızdırabıymış.)
Mesaj tarihi:
ilk tanıştığım hocalardandı kendisi.okulun en eski hocasıydı.sevdiğimiz bir öğretmendi.mekanı cennet olsun.

ayrıca cenazesi vardı bugün ve daha çok mezunlar vardı ya da bana öyle geldi.
Mesaj tarihi:
Rahmetliyi bizim dönemde C sınıfı dolaba kilitlemişti.
Biz de yenmiş çikolata atardık arkasından, o sıralar arasında yürüyüşünden geri dönerken ceketine tükürürdük.
Çok pisliktik gerçekten, mekanı cennet olsun.
Mesaj tarihi:
allah rahmet eylesin, arkadaslar pek sevmese de, cidden sevdigim hocalardandı... biz mezun olmadan onceden beri hastaydı, hastanedeydi zaten, sonra cıktı mı yoksa hastanede mı vefat etti bilmiyorum =(...
Mesaj tarihi:
Resim seçtiğimden ersime hiç girmemişti. ama değişik bir adamdı, öğrencilerinin kendisiyle dalga geçtiğini anlamaz gözükse de bence anlar ama ses çıkarmadı. Her türlü severdim, sonuçta okulumuzun kaç senelik öğretmeni. Mekanı cennet olsun, başımız sağolsun :(
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Resim seçtiğimden ersime hiç girmemişti. ama değişik bir adamdı, öğrencilerinin kendisiyle dalga geçtiğini anlamaz gözükse de bence anlar ama ses çıkarmadı. Her türlü severdim, sonuçta okulumuzun kaç senelik öğretmeni. Mekanı cennet olsun, başımız sağolsun :(

Bahti Şen hoca o konuya açklık getirdi.

Bir gün sormuş "hocam neden izin veriyorsunuz böyle yapmalarına " diye. MKC de "Onlar daha genç, gençlikte olur böyle şeyler" demiş.
  • Yeni Oluştur...