cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Arkadaşlar dün Mustafa Kemal Can (MKC) hocamızı kaybettik. Kendisi karaciğer kanserine yenik düştü. Başımız sağolsun... burada birçok öğrenci ve mzun olduğu için yazmayı uygun gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Çok sevdiğim bir öğretmendi. Tahtaya titizlikle yazardı notalarını. Bugün cenazesi varmış, gelemedim bazı sebeplerden dolayı. Mekanı cennet olsun. (En büyük acı vicdan ızdırabıymış.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ilk tanıştığım hocalardandı kendisi.okulun en eski hocasıydı.sevdiğimiz bir öğretmendi.mekanı cennet olsun. ayrıca cenazesi vardı bugün ve daha çok mezunlar vardı ya da bana öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Rahmetliyi bizim dönemde C sınıfı dolaba kilitlemişti. Biz de yenmiş çikolata atardık arkasından, o sıralar arasında yürüyüşünden geri dönerken ceketine tükürürdük. Çok pisliktik gerçekten, mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 cenazede KAL dan bir çelenk görmemek ve az sayıda öğrenci görmek beni üzdü. Mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 evet ya üzüldüm bende,az çektirmedik adama heh allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 allah rahmet eylesin, arkadaslar pek sevmese de, cidden sevdigim hocalardandı... biz mezun olmadan onceden beri hastaydı, hastanedeydi zaten, sonra cıktı mı yoksa hastanede mı vefat etti bilmiyorum =(... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Resim seçtiğimden ersime hiç girmemişti. ama değişik bir adamdı, öğrencilerinin kendisiyle dalga geçtiğini anlamaz gözükse de bence anlar ama ses çıkarmadı. Her türlü severdim, sonuçta okulumuzun kaç senelik öğretmeni. Mekanı cennet olsun, başımız sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Başınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 nileppezdel said: Resim seçtiğimden ersime hiç girmemişti. ama değişik bir adamdı, öğrencilerinin kendisiyle dalga geçtiğini anlamaz gözükse de bence anlar ama ses çıkarmadı. Her türlü severdim, sonuçta okulumuzun kaç senelik öğretmeni. Mekanı cennet olsun, başımız sağolsun :( Bahti Şen hoca o konuya açklık getirdi. Bir gün sormuş "hocam neden izin veriyorsunuz böyle yapmalarına " diye. MKC de "Onlar daha genç, gençlikte olur böyle şeyler" demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Off.. RIP =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar