Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ne biçim program adı lan //editledim başlığı mesaj atarken esniyor explorer lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 hamdi bey olayı da yalan zaten kendi kendine konusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 kitana said: başarısız ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=YwUZUxnPsdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ibrahim tatlıseksin pipisinin göründüğü vidyo mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 varsınolsun hazırlıyor programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 yarışmanın adı -taş attında kolun mu yoruldu -hamdi bey -oturduğun yerden para kazan -tahtadan kutular hakkında hisleri olan ilginç insanlar filan olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 adamın köpeklerinin adları da var mısın ve yok musun. Buyur burdan yak. (varan ya da ulusoyun dergisinde okumuştum şubat dergisi seyahat yapanlar göreblüü. tabi bu adamın nesini görmek istiicez ben de bilmiyorum ama gördüm işte mal herifi yol boyunca. neyse. gösterdikleri film de dandikti zaten.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 lan sokaktan topladiklari adamlarin onune birer oy sandigi koymuslar, sacma sacma konusuyolar bide, yapicagin bi kapak acmak, sus otur. esasi boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 böle topi cbaslıkları nasıl ünlü oldu anamadım be, hayır kimsede beğenmedi sevmediki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 yahu daha önce denenmiş beğenilmemiş sonra acun bi kaç değişiklik yapıp tekrar sununca beğenilmiş falan filan diyodu da bi gazete ben hayatımda bu kadar gereksiz bir yarışma görmedim evet esası daha önce yayınlanmış ama fazla ilgi olmamış sanırım. türk halkı manyak mıdır nedir, böyle aile yakınları, dost vs olunca daha çok sevmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 süper gereksiz hiçbir zorluğu mantığı olmayan bir yarışmayı bile bilgi yarışması yapar gibi önümüze koydular yok o kutuda hissediyorum şu war nerden hissediyon ulan kerkenez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 harbi gerizekalı herifler ya.AA DÜN NAPTI HANGİ KUTU CIKTI diye muabbet yapıyo bide büyüklerimiz .iyice uyuz oluyorum.hele ailede varsa of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 geçen kutudan baş çıktı muhabbetleri vardı sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 memati baş ? olmaz olsun böyle program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 abi program da başarısız. ben sabırsız adamım, öyle açılacak mı açılmayacak mı beklemem. dolayısı ile bi kere bile 10dk dan fazla izlemedim/izleyemem de. EEEEYYTRABEEEEEEEE! deyip değiştiriyorum. sadece bu deil ki, "bakalım cevap b şıkkı mı? (30sn sonra hala mal gibi bakan tipleri göstermektedir kameraman. siz okurken 45snoldu) ZAP! berbatlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 hadi el ele tutuşalım sinerji yaratalım üst üste 327423 kırmızı açan bir daha açmaz diye angutluk mu olur? oturup olasılık hesabı yapsalar hadi bir derece :) ha birde şu olay var mesela ali senden korkuyoruuM! !! :D açma sakın büyük çıkabilir zuahhaa o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 aquila said: lan sokaktan topladiklari adamlarin onune birer oy sandigi koymuslar, sacma sacma konusuyolar bide, yapicagin bi kapak acmak, sus otur. esasi boyle oha dynamick ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Yalnız bu yarışmada bi de kutu tutan şahıslar,seyirciler ve hatta sunucu topluca tezahurat filan yapıyolar alkış tutuyolar moral filan veriyolar nedense Hayır bu yarışma aslında kehanette bulunarak kazanılıyo, yarışmacılar da kehanet yeteneklerini kullanarak kutu seçiyo da benim haberim mi yok, yoksa yarışmacısından seyircisine bunların alayı angutmu, anlayamadım ya... Topu topu yarışmacı kenardan bi sayı söylüycek, o kutunun sahibi de kutuyu açıcak buna tezahurat mı yapılır ya? Hadi tezahuratı bırak, bu olay 4 saat sürermi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 hehehe acılmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar