Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DVD Player Tavsiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni bir Dvdplayer almaya karar verdim ancak piyasada baya çeşit var bazı özelliklerin ne oldugunu anlamış değilim.

Her türlü formatı desteklemeli. Divx dahil. Codec sorunu yaşamayayım güncellemesi kolay olsun USB girişi olmalı , gerekirse flash memoryden de film,resim vb işlemleride yapabilmeliyim. HDMI çıkışlı olsa iyi olur.

Mesela bazı ürünlerde görüyorum "koaksiyel" diye bir çıkış var nedir ne işe yarar bu?

Marka, Model önemli değil uzun süre gitsin işimi görsün yeter :)
Mesaj tarihi:
Zaten kafamdaki şeyde ona yakın aslında. Bilgisayardan indirdigim filmleri USB HDD ile DVD ye takıp izlemek. Yani elimde taşınabilir ve yükseltme imkanımın olduğu bir USB HDD olucak bu iş için.DVD yazmasına gerek yok kanımca bilmiyorum ilerde ihtiyaç duyulacak bir durum olurmu ama şu an duymuyorum.

Vestel'in sitesindekileri inceledim gayet iyi göründü gözüme ama başka bir arkadaşta Vestel'i hiç tavsiye etmedi. O da Samsung u tavsiye etti tabi birde LG e bakınıyorum bu aralar. Hala karar verebilmiş değilim açıkçası..
Mesaj tarihi:
Ben size MINTON önereceğim, garip gelebilir ama düşük fiyatı sizi yanıltmasın. Hem arkasındaki giriş çıkış bolluğu hem de desteklediği formatlar, şu anda rakipsiz.

Bence bir bakın karar vermeden önce.
Mesaj tarihi:
hmm, ben yaklaşık 9 aydır kullanıyorum, Sidar'ı yanlış yönlendirmeyeyim. Kullandığım süre boyunca memnun kaldım, hatta aynisinden bir tane de anneme aldım.

Değerlendirmem ömür bazında değil yani.
Mesaj tarihi:
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=157501&productid=evpiranaquax

şundan aldım ben hepsiburada indirim yapmış 10 yetele.
güzel valla 50 milyona, her şeyi okuyor, usb/sd kart girişi falan var. sevdim aleti.
Mesaj tarihi:
Verdigin linkteki ürünün yorumları okudumda, altyazı problemi varmış ki hiç karşılaşmak istemeyeceğim birşey :) Saol yinede.
Mesaj tarihi:
mintonlarda altyazı problemi var srt formatını okutamıyordum. Sony aldım çok mutluyum. Modeli tam bilmiyorum fakat televizyondan kayıt yapanlardan 80gb de hafızası varç
  • Yeni Oluştur...