jonq Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Yeni bir Dvdplayer almaya karar verdim ancak piyasada baya çeşit var bazı özelliklerin ne oldugunu anlamış değilim. Her türlü formatı desteklemeli. Divx dahil. Codec sorunu yaşamayayım güncellemesi kolay olsun USB girişi olmalı , gerekirse flash memoryden de film,resim vb işlemleride yapabilmeliyim. HDMI çıkışlı olsa iyi olur. Mesela bazı ürünlerde görüyorum "koaksiyel" diye bir çıkış var nedir ne işe yarar bu? Marka, Model önemli değil uzun süre gitsin işimi görsün yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bizde vestelin var bi tane 5.1 li divx player usb side vardı kolonları uzun gri renkli,modeli hatırlamıorum tam da 500 kaat bişidi.Hoş bişi bayağa .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Sony'nin hem kaydedicili dvd oynatıcılarını tavsiye ederim. İçinde hem hdd oluyor hemde divx formatlarını destekliyor. HDMI çıkışları da var, USB girişleri de. www.sony.com.tr sitesinden bir araştır istersen HDD-DVDR fln diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Zaten kafamdaki şeyde ona yakın aslında. Bilgisayardan indirdigim filmleri USB HDD ile DVD ye takıp izlemek. Yani elimde taşınabilir ve yükseltme imkanımın olduğu bir USB HDD olucak bu iş için.DVD yazmasına gerek yok kanımca bilmiyorum ilerde ihtiyaç duyulacak bir durum olurmu ama şu an duymuyorum. Vestel'in sitesindekileri inceledim gayet iyi göründü gözüme ama başka bir arkadaşta Vestel'i hiç tavsiye etmedi. O da Samsung u tavsiye etti tabi birde LG e bakınıyorum bu aralar. Hala karar verebilmiş değilim açıkçası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Ben size MINTON önereceğim, garip gelebilir ama düşük fiyatı sizi yanıltmasın. Hem arkasındaki giriş çıkış bolluğu hem de desteklediği formatlar, şu anda rakipsiz. Bence bir bakın karar vermeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Minton 1 sene sonra bazı dvdleri okumamaya başlar, 3. senede tamamen pert olur bence. Kaliteli bi marka değil. Boşuna ucuz da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 hmm, ben yaklaşık 9 aydır kullanıyorum, Sidar'ı yanlış yönlendirmeyeyim. Kullandığım süre boyunca memnun kaldım, hatta aynisinden bir tane de anneme aldım. Değerlendirmem ömür bazında değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=157501&productid=evpiranaquax şundan aldım ben hepsiburada indirim yapmış 10 yetele. güzel valla 50 milyona, her şeyi okuyor, usb/sd kart girişi falan var. sevdim aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Verdigin linkteki ürünün yorumları okudumda, altyazı problemi varmış ki hiç karşılaşmak istemeyeceğim birşey :) Saol yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 altyazı kullanmadığım için farketmedim olayı fakat baya sağlam bi makina bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Aga diyorum sen Sonye bak. Biraz pahalıdır ama en iyisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 pioneerdı LG idi falan da iyi baya, daha ucuz sonyden genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Evet LG'de iyi baya. LG japon muydu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Goldmaster D-909 nasıldır. Kullanan varmı baya metetmişlerde. Pioneer'da baya iyimiş ama çok ayrıntılı bilgi yok onu bayisinden gidip öğreneyim bir ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 minton goldmasterdan daha ii bile olabilir heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 mintonlarda altyazı problemi var srt formatını okutamıyordum. Sony aldım çok mutluyum. Modeli tam bilmiyorum fakat televizyondan kayıt yapanlardan 80gb de hafızası varç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Philips var, hiçbir sorun yaşamadım. Çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar