Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Bir çakı?Iskoc celıgıne hıc benzemıyor genede ıdare eder Kargo bolumune bır sekıde gıtme sansım varmı gozukmeden gıtmek ıstıyorum..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Aralarından biri diğerine yumruk atıyor ve "sen hiçbirşey yapmadan para alamazsın diyor." diğerlerinin senin yolladıın sinyallerden haberi yok.Onlar da ne diosn falan diyo.Kavga çıkıo ateş patlamıo ama dipçik falan atıolar.O sırada kane aralarından sıvışıyor ve kargoya ulaşıyor.Otomatik olarak tüm kapılar kilitlenmiş güvenlik dolayısıyla.Bunları da sadece o 4 adamın rehin aldığı teknisyen açabiliyor.O sırada yerde boynu bıçaklanmış bi güvenlik görüyorsun.Adamın tabancası ve 2 mermisi var. Aralarından biri "SERGEI YOKSA PARA DA YOK!!" diye bağırıyor.[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 tum gucumle konusana yuklenip arkadaslarına daha da antipati duymasına calısıyorum.yaptıkları her hareketi saldırı niyetine algılasın.sonunda ates etmeye kadar gitsin olay...[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 bu telefon olayı olduysa bende Japonya daki şirket hakkında bilgi toplaya bileçeğim bir yer arıyorum yani hemen parçayı almaya gitmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 sergei, kava iyice büyüyor ve silahlar patlıyor.Sonunda genç bir yolcu üstüne atlıyor bi adamın adam da çocuğa ateş etmeye çalışırken pompalıyla hem çocuğu hem de uçağın duvarları vuruyor.Kavgadan çıkan tek adamı da teknisyen yerden bir tabanca alıp vuruyor.Fakat New York a zorunlu iniş yapıyorsunuz. dayn, Araştırıyorsun ve üretilen yerin bir japon güvenlik markası olduğunu , çok pahalı ve çok kaliteli biyer olduğunu öğreniosun.Bundan başka pek kayda değer bi bilgi bulamıyorsun[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 kane e telepati yolu ile mesaj yollucam. yoldas kane sıctıgımızın resmidir.bavullarımızda silah var,sende cakı var:)bize saldıran sıpalardan biri sergei para onda diye bagırdı,bir yolunu bulup patronla konus bizi kurtarsın. teknisyeni varımı yogumu koyarak kafalamaya ugrasıyorum.seni kurtardık sende bize bir iyilik yap:) yoksa geceleri ruyalarına girerim:D polise yaptıgım seyleri de yapıcam ona...hostes,teknisyen vs... birseyler giydirsin,cıkalım burdan.[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Cep...cep telefonu lazım Varmı bende cep telefonu bı sekılde ucaktan kurtulmamız lazım hem.Aslında bız nasıl soktuysak oyle cıkartırız ama rıske gerek yok.[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 uçaktaki karmaşa sona erdi ve birkaç güvenlik+4 suçlu öldü. Teknisyen son adama da mermiyi sıkıyor.Bir süre sonra titremeye başlıyor,benzi atıyor.diz çöküyor ve Allah'ım ben ne yaptım!! diye bağıraya başlıyor...gözlerinden yaşlar damlamaya başlıyor ve gözleri kıpkırmızı birşekilde içerden lay lay lom diye gelen eli çakılı bi adam görüyor (kim acaba :) ).Evet,suçu başkasına atarım olur biter diye bağırıyor.O sırada bir hostesin adamın kulağına birşeyler fısıldadığını görüyorsunuz.Kane,duyduğuna göre lafların arasında kara geçiyor... sergei bunların başını iyice ağrıtıyor ve teknisyen uyuşmaya başlıyor.Uçak New York havaalanına inmek üzere.Cep telefonu uçakta açılmaz.[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 evet her kürlü riski göze alarak şirkete girip yetkili bir servis elemanıyla görüşüp bu çipi alamaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 adamın ofisi var.Baya büyük biyer.Adamla konuşuyorsun adam da "5 dakika önce gelseydiniz.Adamlar elimizdeki herşeyi aldılar şurdakiler" diyor ve iskoç giysili ve iyi donanmış bikaç adamı gösteriyor.Adamların ellerinde büyük bir bavul var,tahminen chipler içinde.bir süre sonra içeriye durun diye 20 kişi giriyor.İrlandalılar,çünkü üstlerinde irlanda ajanlığına ait üniformalar var.İskoçlar taramalı tüfek ve shotgun,irlandalılar çift tabanca ve smg tarmalılar çıkararak çatışmaya giriyorlar.İskoçlardan biri bavulu alıp aradan kaçmaya çalışırken vuruluyor ve kapının önünde düşüyor.Bir başka iskoç bavulu alıyor,bir elinde bavul bir elinde tabanca var.Senden 3-4 adım ilerde bi camdan atlıyor ve dışarıya çıkyıor (birinci kat zaten).senin yanında bir tabanca var çatışmaya gireceksen.[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 olaylar iyice karıstı.bekleyip duruma göre hareket edicem.[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 sniper riflem ile bavulla kaçan adama nişan alıp ateş ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 uçak indikten sonra sizi ve tüm yolcuları götürüyorlar.Karakolda hepinizi tutuyorlar. Daha sonra karakutu yardımıyla suçsuz olduğunuz anlaşılıyor ve salınıyorsunuz.New York sokaklarındasınız! spawn, adamın peşinden camdan atlıosun. Arkasından koşarken nişan alarak vuruyorsun.Dayn da arkandan geliyor.Bir binaya girip bodruma iniyorsunuz ve orda çantaya bakıyorsunuz.Çantada chipler var,yani işiniz tamam.Son durak fransa,kaldığınız otel! fransaya gidiyomusunuz başka bişi yapıcak mısınız?[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 benim işim tamam otele gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 otelde chipi veriosun. 3 gün sonra alacaksın o sırada bişeyler satın alabilirsin veya bişeyler yapabilirsin.[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Silah satıcılarına gidip el bombası, gaz bombası ve felç eden sopalardan arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 gaz bombası veya el bombası almak için validen iznin olması gerekiyor. felç eden sopalardan alıyorsun.[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 kane gel fransaya gidelim.bizimkiler gelmistir.sadece ikimiz iskocyaya gidersek her adım bası basımız derde girer.[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 (Tatil nedeniyle eskisi kadar sık gıremıyorum bı sure ıdare edın) Fransamı?Bana uyar genede bızımkılerın bası derde gırmıs olabılır bı kontak kurmalıyız...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 [beyler istiosanız tatil sonuna kadar oyunu durduralım hepimizin işi var sanırım,ben dahil][signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 evet bencede :)[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar