shapshal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 [lord,bunun oyun dışı olan kısmı ne ki heh] [dragon görmemişim,grupta en çok sözü geçen adam sen ve spawnsınız.en çok korunan isim ise medic olduğu için sergei (coronious)] gorthaur bu kamera üstünde çalışman için yetkililerden kamerayı istemen lazım.Onlar da kameranın herhangi bir zarar görmesi,kaçırılması veya delilleri yoketmek için kullanılma olasılığı olduğu için kimseye vermiyorlar.[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Gelecekte etekli ve cift long swordlu birir olarak goze batmıyorumdur insallah :D... Neyse ehem.. Tamam beyler siz kararlastırın bana her sekılde uyar yeterkı su lapgotlere derslerını verelım muhaha...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Gruba:Bakın Dostlar bu saldırı butun gruba yapılmış olmayıp sadece bir kişiyede yapılmış olabilir belkide işimizle hiçbir alakası yok sadece kişisel bir sebep. eger oyle ise japonyaya gitmenin bir anlamını goremiyorum lutfen eger bir bilginiz varsada saklıyorsanız anlatın *Sergeiye bakar* ozellikle sen sergei bir bilgin olmadığına eminmisin? daha sonra biraz araştırma yapmak için dışarıya çıkıp barları falan gezerim bu chip hakkında bilgisi olan birini ararım sonrada nokianın başkanını arayıp bize ne oneriyor onu sorarım.(dm cevaplayı versin) Oyun dışı: benimde okul malum sadece akşamları bakabiliyorum.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bence grubu bölüp bir iki kişi japonyaya gidip geri kalanları bu suikas üzrine yoğunlaşa bilir
coronius Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 oyundısı: onceki yazımda telepati:zihinsel konusma%.....% kısmına neden cevap vermiyorsunuz ki? *!rp sinin sallanmadıga kızar*:):) peki patata kütata gidelim siz bilirsiniz:) oyunici: (kafasını indirir yere dogru bakar)hayatımı insanlıga adadım ama o lanet ilac firmaları pesime dustuler.neden biliyor musunuz?cunku tek amacları para para para...(kafasını kaldırır gruba bakar)bu gunku saldırı sahsıma yapılmıs olabilir ama ben senerlerdir izimi kaybettirdigime inanıyorum.hem pesimdekiler oyle bir adam göndermezler!4 sene onceki kacısımı görmeliydiniz.afrikada cok onemli bir arastırma yapıyordum.beni oldurmesi icin yollanan grup bizim gibi paralı askerlerdi.afrikalı bir shaman ın inanmıcaksınız ama beni aslana donusturmesiyle kurtuldum oradan...sonrada simdi oldugum yerdeyim nokianın bir elemanı ve intikam icin yanıp tutusan bir mutant...[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir.
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Jenkal; Nokia patronla konuştuğunda cevabın "Bu size yapılmış,mesai dışı birşey.Beni etkilemez.Benden fikir almayın." yani kısaca banane diyerek umursamazlık yapıyor. Ülkede ise bildiğiniz gibi sadece fransızca konuşuluyor,anlasalar da fransızca cevap veriyorlar.Sizde de fransızca bilen yok ve pek bir bilgi toplayamıyorsunuz.Çabuk karar verseniz iyi olur çünkü bu akşam japonya uçağı kalkacak ve ya bu akşam gideceksiniz ya da bir hafta bekleyeceksiniz (birtek bu akşama bilet var,bugün de fransızların özel günü olduğu için uçak genel olarak boş olduğu için yer var). Sergei, Japonyada yaşayan arkadaşının Boston'a yerleşmesinden sonra Boston'daki ev numarasını otelin internet kütüphanesinden buluyorsun.Aradığında bir kadın sesi çıkyıor.Sen arkadaşını sorunca sesi titremeye başlıyor.Bir süre konuştuktan sonra anlıyorsun ki arkadaşını karısının gözleri önünde silahla öldürmüşler.Karısı adamların iskoç olduğunu düşünüyor.Anlattığına göre arkadaşını ilk önce senin yerini bulmak için sorgulamışlar.Arkadaşın bilmediğini söyleyince çıkan kavga sonucu vurularak öldürülmüş. Ayrıca 2 gün sonra otel ödemeniz bitiyor ve yeniden ödemeniz gerekiyor. Otelde 3 günlük konaklama fiyatı: (kişibaşına) 250$ Amerikaya uçuş: 250$ (kişibaşı-New York) Japonyaya uçuş: 200$ (ama kalitsiz uçak falan pis vs.) 350$ (risksiz muhteşem bir uçak) Avrupa ülkelerine uçuş: (fransadan kuzey avrupa) 150$ (güney avrupa) 200$ Asya ülkelerine uçuş: 300$[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Gruba: Tamam o zaman ben oyumu japoyaya gitmek üzerine koyuyorum.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 İskoç mafyasımı hmmm.....bence gıdıp arkadasının amerıkadakı evını arastıralım tanıdık simalarla karşılabilirim belki hatta bazı hesaplarıda kapatabilirim..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 benle bir kişi japonyaya gelip çipi alırız diğerleri diğer işlerlen ilgilene bilir hem zamandanda kazanmış oluruz. benim anlamadığım nokai başkanın bu tutumu bu arada bu sitresli durumda bir bara gitmek aptalca [Bu mesaj lord_gorthaur tarafından 15 January 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 madem öyle redmond da japonyaya gitmek istediğine göre dayn ve redmond japonyaya,diğer ikiniz de amerikaya gidiyorsunuz?[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
coronius Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bugun finallerim vardı.dun girip bakamadım:( amerika ok:)[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ilk durak Americaaaa....[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bu seyahat toplam 1000 dolar tutuyor. Sergei ve kane bostondaki arkadaşa gidiyorsunuz.Kapının önünde birçok polis,muhabir ve meraklılar var. Ne olduğunu sorduğunuzda hiçbir açıklama yapılmayacak diyor polis. Yarım saat sonra polis şefi yaptığı bir açıklamada kocası öldürüldükten sonra kadının da intihar ettiğini söylüyor. İçeriye girmeniz gerekiyor. -Rüşvet verebilirsiniz. -İkna etmeye çalışabilirsiniz. -Tehdit edebilirsiniz vs. vs. Dayn ve Redmond, Tokyo havaalanına indikten sonra fabrikanın olduğu şehire giden bir otobüs bulmak için otogara gidiyorsunuz.60$ a iki kişilik yer ayırttıktan sonra 2 saat sonra kalkacak olan otobüsü bekliyorsunuz.[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
coronius Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 oyun ici: biraz bekle arkadasım aklımda guzel fikirler var.basaramazsam senin yontemlerini deneriz. dm e: polislerin bizi algılayamamasını yani biz orda yokmusuz gibi davranmalarına calısıyorum:).-telepati- basaramazsam polislere dolaylı yoldan uygun bicimde zarf atacagım.rusvet yani:)eger sorun cıkarsa beyinlerindeki uyusturucu etkisi veren hormonu salgılatmaya calısıcam:D-telepati- hicbiri olmazsa işi iskoca havale ediyoru:-)[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ben ilk önce bir güzel şaşırım sonra bu bilet fiyatları niye bu kadar pahalı onusararım yani 60 dolar yuh yani...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Sergei,bi konus bakalım sunlarla olmazsa parayı goster bı yol bulalım ıcerı...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: coronius, 18 January 2004 13:20 tarihinde demiş ki: dm e: polislerin bizi algılayamamasını yani biz orda yokmusuz gibi davranmalarına calısıyorum:).-telepati- işe yaramıyor.Polis şefine rüşvet vermeden önce telepatik yoldan ikna etmeye çalışıyorsun.Daha sonra aklını bunaltıp ikna etmeye devam ediosun ve adam sonunda sizi içeri alıyor.Kimseye görünmeden sizi içeriye sokuyor.Etraf baya dağılmış.Kırık bir vazo var. Ayrıca tebeşirle kadın çizilmiş.Kadının yanında hap kutusu var.Çok hap içerek öldüğü düşünülüyor. Kane,sen de bir kemer buluyorsun.Bu tip kemerleri genelde Scotland War REsearch Center da kullanıyorlar yani savaş bilimleri.Ayrıca oturma odasında bir başka kavga izi görüyorsunuz ki burda da 3 tane mermiye rastlanmış (yerinde yok tebeşirli).[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
coronius Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 arastırma yaparken,bir sey acıcaksam veya alıp yerine koyacaksam,kazagımı cekistirip ellerimi oyle kullanıcam:) hap kutusunu alıp indiriyorum cebe.dostumun olduruldugu mekanı inceliyorum.evin diger odalarında bir terslik olmazsa artık(dedektif,fbi,iskoclar fln gelmezse) gunluk,cd,disket vb... yada bir isaret arıcam.evde bilgisayar var mı bu arada?[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Gayet ılgınc Scotland War Research Center,ıskoc ordusuyla alakalı olabılır bu ıs ama belkıde lıderlerıyle gorusebılırsek mantıklı bır acıklama yapabılırız... Kahretsin....[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: coronius, 18 January 2004 23:17 tarihinde demiş ki: arastırma yaparken,bir sey acıcaksam veya alıp yerine koyacaksam,kazagımı cekistirip ellerimi oyle kullanıcam:) hap kutusunu alıp indiriyorum cebe.dostumun olduruldugu mekanı inceliyorum.evin diger odalarında bir terslik olmazsa artık(dedektif,fbi,iskoclar fln gelmezse) gunluk,cd,disket vb... yada bir isaret arıcam.evde bilgisayar var mı bu arada? bilgisayar var.ayrıca bir tane de üstünde disket kalmış.disketi açtığında bir telefon listesi çıkıyor.Bu listede İrlandalı savaş bilimlerinde çalışan herkesin numaraları,sizin gruptaki herkesin numarası,kaldığınız otelin numarası gibi birçok şey bulunuyor. Ayrıca 100 dolar buluyorsunuz,üstünde daynin gideceği fabrika ve alması gereken parçanın isimleri yazıyor.[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
coronius Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 paranın uzerine yazılmıssa zaman kaybetmemek icindir.parayı bir de florasan ısıgına tutucam varsa burda:)hmmm dyn i cepten arayıp burda buldugumuz seyleri anlatıyorum.ayrıca dikkatli olmalarını soylucem... kane iki tercihimiz var ya iskocya yada japonya.iskocyaya gidersek zaman kazanıp bilgi toplayabiliriz.japonyaya gidersek arkadaslarımız zor durumda kalırlarsa yardım edebiliriz.cunku cipten bahsedilmis:(ben karar veremedim.senin fikrin? disketi ve 100$ da cebe indiriyorum.hap kutusunun ustunde yazan firma,recete vs... onlara bakıcam.[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Iskocya daha mantıklı bencede..... Tabi ucakla gıtcez para suyunu cekıyor yavas yavas :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 300 doları basıyosunuz.Havaalanında 4 kişi sizi süzüyor.Onlara doğru yürüyünce uzaklaşıyorlar.Ve uçağa biniyorsunuz.Uçakta giderken dank dank sesler gelmeye başlıyor.Daha sonra Cargo bölümünden geldiği anlaşılıyor.Bir teknisyen içeriye gidiyor.10 dakika sonra sizi kesen 4 adam dışarıya çıkıyor 3ü shotgunlı diğeri ise teknisyenin başına bir silah dayamış diğer elindeki silahla da yolculara korku saçıyor.Sergei'de bir çakı var.Diğer eşyalarınız kargo bölümünde.[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
coronius Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 akıllarına milyon tane dusunce yollamaya calısıyorum.cesitli konularda hic fark etmez.kafaları agırlassın,patlıcak gibi olsun,normal dusunemesinler,cakıyı iskoca verip izlicem senligi:D bu olmazsa benim yanımda yuzbin dolar oldugunu zannetmelerini saglıcam.amacım birbirlerine antipati beslemeleri.paraları bölusmek icin anlasmıslar olsun ama arkadaslarının kendisine komplo kurdugunu zannetsin.boylece daha cok pay kalacak.hepsi dusunuyo bunu.kavga etsinler aralarında.vursunlar birbirlerini:D bu olmazsa pilota telepatik mesaj yollucam ucagın su an ki durumunu anlatıcam.ondan istedigim ucagın tehlikeli bir bicimde sallanması onlar dengelerini kaybedince,cakıyı iskoca verip izlicem senligi:D uc sekilde de cakıyı verip duruma göre hareket edicem.[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir.
Öne çıkan mesajlar