Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FRP oynamak istiyen var mı?

Bone

Öne çıkan mesajlar

bakın ben bunları göz önünde buludurarak D&D ye benzer kendi kafamdan bi sistem yaparım siz rp yapıomuş gibi oynıcaksınız nerdiyse kurallardan bile haberiniz olmıcak ben sizin yerinize zarları falan atıcam mesela kapı kırarken falan..

dünya bu dünya. kabulse ilk mesajı atarak oyunu başlatıcam[hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Sosyal ağlarda paylaş

coronius var
dragonutopia var
spawn77 var

işte gerisi giren olursaq gördükçe katılır ne biliym artık. cevap atan atar diğerlerini de rpye göre buluştururuz[hline]Gitar Nubisi
------------
Sosyal ağlarda paylaş

Takım oyunu olmalı nasılkı fıghter mage clerıc thıef dengelı bır takımdır buda boyle sekıllenmelı bı ozet karakter lıstesı cıkaralım ona gore davranalım..[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman 4 gün içinde yoklamaya katılan katılır katılmayan daha sonradan çok isterse girer.

evet yoklamayı başlatıyorum herkes ismini ve classını söylesin[hline]Gitar Nubisi
------------
Sosyal ağlarda paylaş

sergei kovaski-mutant-medic

rus bilim adamı...30 lu yaslarında...dünyaca ünlü universitelerde sunumları ve onemli makaleleri vardı.naturel ilaclarla bircok hastalıgın tedavisinde onemli adımlar atmıstı.kesfedilmemiş bircok canlı ve bitkiyle de deneyler yapıyordu.bir suikast girisiminden sonra,sans eseri kurtulmus ve ortadan kaybolmustur.

kendi dna sında oynayarak ve cesitli özel karısımlar icerek mutant olmustur.saclarının beyazlasması ve ten renginin biraz daha acılması dıs görunusun de olan degisimlerdir.telepati gucunun yanında bio enerjisiyle de insanları mucizevi bir sekilde iyilestirebilmektedir.

amacı kendisine hazırlanan komployu acıga cıkarmaktır.[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar herkes karakterini gönderdi bir kişi background yazacak sonra oyuna başlayabiliriz. istiyorsanız salı yerine pazartesiye alalım oyunu?? karakterler burda :

Isım Dayn Mayson - bilimadamı,telepat [Lord Gorthaur]
str10
dex12
con12
ınt18
wıs14
per10
cha10
sta14

Feat
skill focus(elektronic)
skill focus(computering)
skill focus(robotics)
skill focus(pioniccraft)

SKILLS
Using computer: 6+2=8
knowedge(robotics):6+2=8
knowedge(elektronic): 6+2=8
psionic_use: 6+2=8
pioniccraft: 6+2=8

--------------------------------------------
sergei kovaski - mutant - Medic [coronious]
str 10
dex 10
con 14
int 20
wis 16
per 10
cha 10
sta 10

use pistol 6
heal wounds 6
anatomy knowledge 6
chemical knowledge 6
driving car 6

dodge
weapon experts
extra attack
lighting reflex

BG: rus bilim adamı...30 lu yaslarında...dünyaca ünlü universitelerde sunumları ve onemli makaleleri vardı.naturel ilaclarla bircok hastalıgın tedavisinde onemli adımlar atmıstı.kesfedilmemiş bircok canlı ve bitkiyle de deneyler yapıyordu.bir suikast girisiminden sonra,sans eseri kurtulmus ve ortadan kaybolmustur.

kendi dna sında oynayarak ve cesitli özel karısımlar icerek mutant olmustur.saclarının beyazlasması ve ten renginin biraz daha acılması dıs görunusun de olan degisimlerdir.telepati gucunun yanında bio enerjisiyle de insanları mucizevi bir sekilde iyilestirebilmektedir.

amacı kendisine hazırlanan komployu acıga cıkarmaktır.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Isım:Solomon Kane [ dargonutopia ]
Class:Cyber Highlander
Str:11
Dex:11
Con:20
Int:11
Wis:10
Per:11
Chr:12
Sta:14

Skills:
Melee combat:6
Unarmed combat:6
Consantration:4
hide:4
Climb:2
Bluff:6
Diplomacy:2

Feats:
Highlander defense:(sadece kafa koptugunda olucegi icin can acısını goz ardı edıp digerlerine vakit kazandırmak amaclı,boynunu koruyarak kursun ve laserleri ustune ceker boylece yaralı yada korunmasız diger kisinin kacmasına/saldırmasına/kendini toplamasına(recover)/item,potion,bomb,reload,yapım ve kullanımına vakıt kazandırır.
Dead Role:Kursunlandıgı zaman kendını olu gıbı gostererek rakıbın onu cıddıye almamasını ve yakınlasmasını saglıyor.
Regeneration:Dikkat cekmemesi icin yaraların kapanması lazım hızı ayarlanabılır.
Improved charge:gunde 1 kez bonus dmg lı saldırı.

Butun bu yukardakıler,karakter kabul edılse bıle degısebılır dırek DM ıle alakalı,skıll ve featlerın hepsıde degısebılır.Neden yakın dovus karakterıne az str ve dex verdıgımse dırek olarak hıghlander ozellıklerıyle bırbırlerını notrlemelerı yanı zor oluyor ama zorda olduruyor mantıgında.
Background:Kendısı yenı dogmus bır iskocyalıdır(yarı ıskoc yarı ırlandalı)(20 yasında) babasıda bır HL olmasına ragmen annesının ırlandalı olması onun bır yarı kanlı oldugunu bu yuzdende bazı ozellıklerının olmadıgı anlamına gelır.(orn:Sadece kafası kesılırse olur ama ınanılmaz kuvvetlı degıldır gıbı)Neyse 18 yasında aılesı ıngılız kralıyet subayları tarafından kacakcılık sebebıyle oldurulur(aslında yalan)her seyını kaybedeb zavallı genc ıntıkam atesıyle IRA ya katılır 2 sene IRA da ıngılızlere karsı mucadele eden karakterımız babasından ogrendıgı aıle gelenegı kılıc kullanma ustalıgını ınsanlara karsı kullanmaya baslamıstır laser sılahı veya teknolojık sılahlar ılgısını cekmez 20 yasında bır baskından zar zor kacar ve Nokıa Corporatıon ın adamları tarafından bulunur(bu zamana kadar unu artmıstır)Fınlandıyaya goturulen karakterımıze az rastlanan bır teklıf yapılır ve kendını bır anda Amerıkaya bılınmeyen bır suıkast gorevıne gıderken bulur...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ad:Jenkal soyad: Redmoon [spawn77]
cins:Erkek
str:18
dex20
cons:17
int:10
wis:10
per:13
char:10
stam:12
meslek:Soldier
skiller
rifle attack:6
pc kullanma:6
lazer silahları bilgisi:6
use ship:6
kung fu bilgisi(melee fight için):6
elektronik bilgisi(repair felan) :6
Özgeçmiş:
jenkal zengin bir ailenin tek çocuğudur. öğrenimini yurt dışının çeşitli ülkelerinde yapmış, kültürlü akıllı bir insandır. italyada okurken bir gün bir mektup gelir ailesinin bir trafik kazasında olduğunu anlatır bu mektup. o sırada savaşta olan ülkesi jenkalin butun mirasını alır. jenkal italyada ozel okulda oğrenimine devam edemez ve atılır. jenkal yıkılmıştır ailesi parası herşeyi elinden alınmıştır. bir arkadaşının uzun sureden beri amerikaya gitme planları vardır. jenkal bu arkadaşına uyar ve beraber son paralarını gemiye vererek amerikaya giderler.
kısa sure sonra jenkal pizza dağıtıcısı olarak işe girer.
ama arkadaşı buyuk hedefler peşindedir.
jenkalin oğrendiğine gore arkadaşı bir mobil telefon şirketinde yonetici olarak çalışmaktadır. jenkal arkadaşıyla aynı ewde oturmak
Sosyal ağlarda paylaş

OYUNA BAŞLIYORUM

Siz Nokia tarafından sağlanan bir uçağa ve 2 apartman dairesine sahipsiniz.Bu daireler 4 odalı ve gayet lüks,güvenli.
En son..

Rakip firmalar ve bazı distrubitörlerle anlaşmazlık çıktı.
Yoğun bir çatışmadan çıktınız. Yorgunlukla ve kazanmanın sevinciyle bir bara gittiniz.
O akşam kalacağınız yerden uzakta (eviniz amerikada,şuan fransadasınız) olduğunuz için ve gitmek için de yorgun olduğunuz için bir otelde kaldınız.
Diğer sabah otelde bir kaos vardır.Bir suikastçi yakalanır.Suikastçi size suikast düzenlemek istemiştir.
Nedir ne deildiir derken bi güvenlik Sergei'ye kendinize dikkat edin bu bir uyarıydı der ve ortadan kaybolur.Bir başka güvenlik de
kameranın olayı kaydettiğini fakat kamera hatlarının bozulduunu,düzelmesi için rodius K51 tipi chipe ihtiyaç olduunu
söler. fakat bu chip kolay bulunan br chip değildir,sadece Japonyada Howaing fabrikasında üretilmektedir.

Şuan oteldesiniz. Oyuna başladınız. Planlama vs. türü şeyler ne yapacağınızı vs. tartışıyorsunuz.[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Sosyal ağlarda paylaş

dm e soru:
kamera hattı ne?(ne oldugu bilmiyorum)kameranın kasedi veya cd si yok muydu?
oyuncu arkadaslara:
japonyada kamusi universitesinde tanıdıgım eski bir dostum var.orada genetik muhendisliginde professor.yardım edebilecegini dusunuyorum.sizin fikirleriniz?

[Bu mesaj coronius tarafından 13 January 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna hızlı gırdık..once bır kac sorum var...
Ilk olarak karakterlerın bır ınventory sını cıkartabılırmısın kım hangı sılahı kullanıyor ne kadar parası var nasıl gıyınıyor,ıkıncı olarak grup ıcındekı durum nasıldır lıder agırlıklı sozu gecen adam kımdır,catısma nasıl olmustur ayrıntıları nelerdır ve bızım olayımız nedır yanı bız kıralık katıl degılmıyız?Bu sorularım Dm e..

*Grup arkadaslarına döner*

Beyler napıyoruz? Ben oyumu bıraz daha fransız kıcı kesıp daha sonrada japonyadakı su hattorı hanzo kılıklı adamdan çıpı almak namına kullanıyorum...ama once bı skotch alıcam bana katılan?...:)

[Bu mesaj Dragonutopia tarafından 13 January 2004 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kane delirdinmi sen japonya ha bence bu en son plan olmalı. once su chipleri buraya getirmenin bir yolunu arayalım sergei nin arkadaşı bize yardımcı olabilir. o da olamazsa bu sitenin internet sitesi filan vardır japonca bilen bir kişiyle o siteye girip fabrikanın çalışanlarıyla kontak kuralım derim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun dısı:

chip konusuna kafam cok takıldı.cd yada kaset yok mu? gidip baska kameraya taksak.uff...mekanizması nasıl isliyor bu kameranın:)hat bozuk olur mu?

silahım bildigimiz hand gun...
aksanım bariz rus:)

telepati gucumu kullandıgım zaman ornek asagıda var.
-telepati:türü:kime,neye%...% gibi..
yapılan hareketlerde (sigaramı yaktım) gibi...
dusundugum zaman +ne dop adam hahahah+ gibi...

oyun ici:

oradan bana da vodka getirir misin kane?
ahh (elini basına göturur) unutkanlık iste...kamusideki dostum boston a gitmisti 6 ay evvel.daha iyi imkanlar saglamıstı amerikalılar.bir yararı olmaz artık.neyse konumuza donelim
oncelikle guvenlik görevlisinin bana söyledigi sözleri dusunmeliyiz.(koltuga iyice yayılır)
"kendinize dikkat edin bu bir uyarıydı "dedi ve sonrada ortadan kayboldu.onu bir daha da bulabilecegimizi sanmıyorum ama suna eminim ki bu bir mesajdı...yani daha buyuk bir tehlikeyle karsı karsıya kalabiliriz.(pencerelere bakar,perdeler acıksa örter)

-telepati:zihinsel konusma:sadece arkadaslarıma%icimde kötu bir his var.izleniyor veya dinleniyor olabiliriz.gelin montrial cafede bulusalım saat 15.00 de.sakin ve hos bir yerdir hangi taxiciye sorarsanız bilirler.takip edilmediginize dikkat edin!.o zamana kadar da ayrı takılalım.ben kamusi deki dostuma ulasmaya calısacagım.konusmak isteyen varsa sadece dusunsun,herkese yansıtırım sözlerini%[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence suıkastcıyı once sorgulayalım sonra kafasını keser rakıp fırmaların adreslerıne postalarız Muhahaha...

Takıma:Anladıgım kadarıyla çipi bulmak için japonyaya gitmemiz gerekiyor.[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

[pardon okul olduu için hep bakamıyorum.Kameranın çalışması için küçük bir güç kaynağı var,elektrikler kesilse de kameranın çalışması için.Onun içine bir chip takılıo,batarya gibi bişey.]

inventory
solomon kane
iskoç giysisi (etek zart zurt)
iki tane long sword.Armorun iyi değil,atağın süper

sergei
Tabanca + 60 mermi
Medic's Kit (iyileştirme falan ihtiyaçları)

Jenkal Redmoon
Tabanca + 40 mermi
Sniper-Taramalı Tüfek-Normal Tüfek [arasından birini seç]

Dayn Mayson
Tabanca + 60 mermi
Kit (robotlar,bilgisayar ve elektronik üzerine)

Partinin parası ortak: 2000 dolar. Herkese bölüştürebilirsiniz.
Japonya ya uçak kalkıyor.Havaalanı hakkında bilgi vereyim.

Havaalanının güvenliği hızlı bir grup için hiç de problem değil.Uçaklarda ise 2 tane güvenlik görevlisi,2 hostes,2 pilot,2 de yedek pilot bulunmakta.Uçakların boyu çok büyük olmasa da otobüs gibi de değil.Tek kişilik fiyatı 200$ olan uçuşlar 4-4.5 saat sürüyor (belçikadan).

Chipin yapıldığı tek fabrika şehir dışında olduğu için kendinize önce bir otel bulsanız iyi olur. [not: özür dilerim okul olduğu için akşamları girebiliyorum bitek][signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...