paramecium Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Selam, Ben ne güne duruyorum, ayıp ettin :P Ama turbo falan dediğin şey, aracın kıçından çıkan gazı evirip çevirip bir şekilde motora üfüren aspiratörün mini boyutta olanı. Matah birşey değil, boşver sen :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 o deil de, bu araba şimdi torque-steering denen olay yüzünden deli gibi dönmüyo mu o kadar güçle? Sadece torque-steeringi kullanarak park edebilirsin arabayı gibi gelio bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 @para pardon abicim bi an aklimdan cikivermisin :D.. yani ben simdi egzostuma hortum baglayip onu tekrar motora gotursem external turbo mu yapmis olurum :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ahahah sen yap onu bakalım ne kadar performans düşüyo :D ya da araba gidiyo mu (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 okadar turbo yapioz gitsin bi zahmet :D assfddsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 turboyu ben alıp turkiyedeki tek otomatik vitesli turbolu 307 mi olsam acaba ahah paraları yakıp külleri denize atsam daha faydalı olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Selam, External turbodan çok seninkisi devşirme turbo olur :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Arabanın rolling car olabilmesi için baya bi ekstra ayar gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 biraz resim koy yaw ayiptir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bitince araba koyucam bütün resimleri:) gelsin yeni kaputum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 tamam turboyu alayım da bunun arabaya takılma masrafı nedir onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Sintisyzer said: turboyu ben alıp turkiyedeki tek otomatik vitesli turbolu 307 mi olsam acaba ahah paraları yakıp külleri denize atsam daha faydalı olur heralde tek olur mu yahu var baya turbolu 206 207 307 modelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Fistan said: tamam turboyu alayım da bunun arabaya takılma masrafı nedir onu bilmiyorum orjinalinde turbo olmayan bi motora takmaya kalkarsan bayaa bi masraf yapman gerekir. Soğutucu sistemi, özel manifoldları vs. vs. Ayrıca burada satılan baya büyük bi turbo anlaşılan, motor gebericektir, belli bi devirden (yüksek bi devir) sonra da nükleer patlama gibi güç vericektir :D yakıt ekonomisi diye bişey kalmaz, hele otomatik bi şanzumana ne gibi etki eder allah bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 okdrda büyük diil :P http://users.tpg.com.au/adslfjbb/rob/images/lancer/DCP_0150.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 aynı taşlardan bizim evde var, ve OHA diyorum bu ne be kamyon turbosu gibi :D (20 cm falan var karenin bi kenarı işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 DoruK said: Sintisyzer said: turboyu ben alıp turkiyedeki tek otomatik vitesli turbolu 307 mi olsam acaba ahah paraları yakıp külleri denize atsam daha faydalı olur heralde tek olur mu yahu var baya turbolu 206 207 307 modelleri 206 RC ler var, 207ler de var fabrika çıkışı ama 307 1.4 ve 1.6 turbo dizelden başka turbolu fabrika çıkışı model yok bildigim kadarıyla? özellikle otomatik vites :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bu arada para arabanın 0-200 diilde 100-200 değeri 5 sn:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 burdan yola cıkarak 0-100 -1.2 saniye falan mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Selam, cocacola said: bu arada para arabanın 0-200 diilde 100-200 değeri 5 sn:) Fatih Altaylı'nın bir cümlesini hatırladım :D Ben tatmin oldum, siz tatmin oldunuz mu?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 okeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 iyimiş!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 cocacola said: bu arada para arabanın 0-200 diilde 100-200 değeri 5 sn:) Önemli olan istediğinde duruyormu frenlerden haber ver sen :) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 japon durmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverrider Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 cocacola, kimsin sen? NIF konyaya gitti.. mehmet diye biri aldı.. sen misin mehmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kimsin sen! çık dışarı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar