Baluu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 tebrikler beşiktaşa o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kupa maçlarında hakan lig maçlarında rüştü oynıcak daha önceden alınmış bi karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Nobre iyi acildi 2. yari... Turkiye liginde sessiz silahlar tekrar konusmaya basladi valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Ajan rüştüye tandoğan da eklenince 2. yarı sıkıntılı geçti. yoksa ilk yarı gayet olumlu top oynadı takım. direk hızlı paslar, kanat atakları falan süper olmasada fena değildi. 2. yarılarda bi geriye çekilme zaafiyetimiz var. işte onu yaşarken tandoğan atıldı iyice geriye geldi takım. rüştünün yediği gol zaten efsane. işallah tv ye falan çıkıp ta "her kalecinin başına gelir ben kendime güveniyorum" falan demez çünkü öyle golü anca rüştü yer. inanıyorum evet kesin murat şahin'in ahı tutuyor ha bide cordoba'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 o diil de geçen hafta yediği golden sonra ıslıklandı,sonra barıştı tribünlen,bu hafta da yediği golden sonra tribünler rüştü diye bağırdı...2.runje faciasına hazırlanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar