SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 şu an o kadar dosya indiriyorum. youtube izliyorum. ama sınırım 4gb. ne kadar kaldı ne kadar harcadım nasıl öğrenirim. ben de bir sayaç var ama yanlış sonradan farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 http://adslkota.ttnet.net.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 teşekkürler asinanyavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 lann ********** ******* ******** nası 5 olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 evet bende sımdı baktım 5 olmus ne ıs lannnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 son bir kaç saatiniz yansıtılmamış oluyor bir de yanlış bilmiyorsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 birak son bikac saati son guncelleme 18-02 diyoo **************** ************ ************ ****************** ******** ************* *************** ************** ******** ********* ****************** ***************** ************ ******************* **************** ******************* ************ ************ ******************** ************ ulan ben sizin taaaaaaaaa *********** ********** ************ ************** ******************** ************* ************* *************************************************************** *********** ************** ************* ************* ********* ************* ************ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 (1,287 MB) diyor ya benim ve en son kayıt 16 şubat nasıl oluyor bu ya yanlış daha demin 90 mb indirdim. gerçeğini süprizzzzzzzz diye 30 GB olarak mı diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 1,287 mb diyor bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar