ulfang Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kayıt olurken cep teli tam yazmamışım (53* kısmı) sipariş verdim Need phone verification kısmında şuan haliyle arayamıyolar , manage acc kısmından numaramı düzelttlim fakat phone verification kısmına geldiğimde hala eski numara gözüküyo pf napayım mail falanmı atayım akşam akşam iş aldık başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 live chat aç abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 aramazlar zaten..formalite devam et sen =P move to razorhill.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 wowmine dan arıyorlar :) live chatten hallediyorlar o sorunu ya. ben yanlıştel numaramı vermiştim düzeltmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar