Rottweiler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Burada Mtv Mini Rock un reklamı var, 00:42 saniyede çalan şarkının adını bulamadım. bilen varmı ? sözleride pek anlaşılmıyor lyric şeklinde aratmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Babyshambles The Blinding miş.. 5 dk daha beklesem bulacakmışım neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 said: oii süfee mtv minirock teşekürler şu yoruma bittim. Türkçe çok sağlammış. RAPçi de iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 lol,wtf,ftw,imao,rofl falan deyince türkçe çok sağlam oluyo di mi :P savunmuyorum o elemanıda paticikte farklı bi şekilde olsa dahi aynı hadiseyi hep birlikte yaşıyoruz, haberiniz yok. neyse topiki bozmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar