Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Evet ben de Zyxel al diyicektim, ben de vatandan almistim bi iki ay kadar once , kontrol paneli biraz kazma ama ince ayarlari cekebilcegim yeri bulamiyorum nedense , port forward falan gibi yerleri de bi turlu bulamadim :) Ilk defa modem gormus gibi hissettim kendimi.Su VPI VCI ayarlari gibi seyleri zyxel Cd den yaptigi icin , web tabanli ayarlama arayuzune kasmamislar heralde. Ben 1 mbti TTnet kullaniyordum ama bi superonline in fiyatlarini inceliyim , madem begeniyorusunuz o kadar , var mi bu aralar olacak bir kampanya haberiniz var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Hayırlı olsun! Walla ben zamanında zyxelin kablolusundan çok çektim işallah kablosuzu daha iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 TTnet in de Smile in de sayfalari acilmiyo nasil is bu ya :D tarifeleri incelicektim bi , kampanya var mi diye , bi tek superonline i inceleyebildim.. 79 lik 4mBit bi yil icinmis sadece,sozlesme yaparsan o da , bir yil uye olucam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Valla Ofiste arka odada Zyxel var ben baya baya çekiyorum yanlış anlamayın dert çekiyorum. 2 duvarın ötesine yayın yapamıyor kazma modem panel zaten berbat .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 İşte bende aynı şeyi arada kablo varken yapıyodu! ehehe kablolu alet arada donuyor reset atıyor falan kendi kendine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 yuesrobotiks kullanıorum valla apartmanda 3. katta oturuorum taaa evin önndeki bahçede çimlrde bacaklarımı uzatıp sigara içerken netime girbliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar