Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet seçimi, deneyimli patilere soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet ben de Zyxel al diyicektim, ben de vatandan almistim bi iki ay kadar once , kontrol paneli biraz kazma ama ince ayarlari cekebilcegim yeri bulamiyorum nedense , port forward falan gibi yerleri de bi turlu bulamadim :) Ilk defa modem gormus gibi hissettim kendimi.Su VPI VCI ayarlari gibi seyleri zyxel Cd den yaptigi icin , web tabanli ayarlama arayuzune kasmamislar heralde.

Ben 1 mbti TTnet kullaniyordum ama bi superonline in fiyatlarini inceliyim , madem begeniyorusunuz o kadar , var mi bu aralar olacak bir kampanya haberiniz var mi ?
Mesaj tarihi:
TTnet in de Smile in de sayfalari acilmiyo nasil is bu ya :D

tarifeleri incelicektim bi , kampanya var mi diye , bi tek superonline i inceleyebildim.. 79 lik 4mBit bi yil icinmis sadece,sozlesme yaparsan o da , bir yil uye olucam diye.
Mesaj tarihi:
Valla Ofiste arka odada Zyxel var ben baya baya çekiyorum yanlış anlamayın dert çekiyorum. 2 duvarın ötesine yayın yapamıyor kazma modem panel zaten berbat ..
Mesaj tarihi:
yuesrobotiks kullanıorum valla apartmanda 3. katta oturuorum taaa evin önndeki bahçede çimlrde bacaklarımı uzatıp sigara içerken netime girbliorum.
  • Yeni Oluştur...