hozceri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Dün 3 ark lvl 70 miş orb icin scarlete girdik.Şaman-lock-mage son bossdan http://www.wowhead.com/?item=14512 dustu mage kazandı bop diye recipe okumus simdi buna ne denir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 100g o recipe ya, büyütmeyin bu kadar. Ki dahası sık yapılan bir mallıktır. İnsan sahip olduğu mesleğe ait bilmediği yeni bir recipe'i öğrenme isteği duyuyor içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Imanlı mage gönlünde papazlık varmış köşesinden dönmüş meyç olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 lvl kasma zamanlarım tbc den önce http://www.wowhead.com/?item=14513 ben taiyim bizim gm mage sen al bana yaparsın dedi okudum ilk kez dusmus sonradan anladık bop oldugunu ardından tai kasmaya basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 recipe okumasada pardon kimse satcak onu kimse kasmaz o kdr crap bişi için o kdr matts en dogrusunu yapmıs =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 vendor price kadar zarardasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ne 100g si abi. çöp o ya. aynen vendor price kadar zarardasınız 1g ye satayım deseler cancel ederim tradei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 level 59 cloth wearer bi twinkin işine yarayabilir ancak, o da samanlıkta igne aramak gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar