Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Sporeggar serverında oynamayı önemle tavsiye ediyorum. 1-) 375 mining+jc netherdrake'li char sayesinde ''para'' olmayan bir sıkıntı benim için. 2-) Booster charlar mevcut lvl 50 lere kadar item sıkıntısı yaşanmaz. 3-) Latency düşük bi server. Recommended olmasına rağmen hiçbir levelda instance bulma sıkıntısı çekilmiyo. Ama bazı şartlarım var. En azından 1 Char 70 lemiş, arenada ne nasıldır ne değildir görmüş, honor kasmanın zorluğunu bilen ve tüm horde questlerini ezbere bilen biriyle nonstop leveling yapabilecek potansiyele ve hıza sahip. Gün içinde fazla online olabilen. Pvp amaçlı char kasmayı istemeli ve arenada iş yapabilecek combolardan başlangıç charlar açmayı kabullenebilen, biri olmalı. mage - lock - kasamam çünkü var. Pala'yı maxrep ile kasıyorum. Druid pri ve rogue tercihim. İlgilenen arkadaşlar bana ulaşsınlar lütfen. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Ben sana partner olamamda Sporregar hakkaten o dediğin gibi bir yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Evet öyle. sfk, brd, sm, rfd, zul bunlara hep instance bulabiliyosun. Ayrıca level kasan oyuncu sayısının arttığını da farkettim. Saat 14-15 ten sonra bg bekleme süresi de 5 dk civarı. Horde da %75 kazanıyo. Sporeggar dan gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 lol ? us heralde dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Yoo eu.. nie bukadar şaşırdın anlam veremedim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Doğru söylüyor. Eskisine oranla popülasyonda gözle görülür bir artış var. Ama şu ganklayan yüzünden bazen quest yapmak sorun oluyor. onu da söyliyeyim. Priest i 70 ledikten sonra. level 46 olan ve UC de dinlenen mage i de 70 lemeyi düşünüyorum. Acil durumlarda guild e tank gerekmese epiclerime bakmadan arms yaparım tauren imi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Level kasıcak panter diye okudum bende hunter pet tavsiyesi falan bekliyodum (hunter açacam yararlanırım diye) ilk yazılanı okudum bi 5 dakika anlamadım sonra dank etti. bu şartlara uysam açardım ama alakam yoktur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar