GEd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bana vericegim linkteki eşleştirmeleri açıklayabilecek var mı acaba? weblearning herhangi bir konu başligi seçiyorsunuz , o konuyla ilgili ya zamandaki grafigini goruyorsunuz , frekansa göre olanı buluyorsunuz yada tam tersi. ilkinde bide fazlari vermiş. fourieri (faz ile ve mutlak değerin verildigi yani türkcelerini bilmiyorum ne yazıkki) bile anlatan olsa yeter :) 3 saatlik bir sınav bu tip eşleştirmelerde geliyor kek puan olarak ama oturup çok zaman ayiramadim henüz, belki bir bilen olur anlatırsa çok üstünde durmama bile gerek kalmaz. sınava 1.5 hafta var 29 şubatta yani ozamana kadar gören olursa yazsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Ben bu dönem alıyorum fourier transform yardım edemeyeceğim ama venator isimli arkadaş almanca bilmiyor olsa bile (sanırım) fourier transform biliyor (zira elektronikçi) ona bi pm at d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 almancaya gerek yok zaten :) grafikler var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 GEd sen informatik okumuyor muydun yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yok abi bundan yillar önce informatik diye girdim, sonra daoca sardim , orientierungsprüfung olaylari yalan oldu tabi. şimdi elektronik informationstechnik bölüm otomasyon information uzmanlik. diplom candidat. ayrica bu weblearning dışında fourierle trafo, diskret fourier trafo hakkinda yüzeysel bile olsa bildiğiniz şeyleri anlatırsanız ben sevinirim. benim içim dışım fourier laplace paso sinyal ama bazen kafam çok karışmış hissediyorum , her şeyi duymaya hazırım yani. son bir edit : bu arada aklima geldi şöyle bir link var benim işime yaramişti pek derse gitme adedim olmadigi için,belki sanada yarar http://download.informatik.uni-freiburg.de/ signalverarbeitung diye bir ders veriolar infoculara tamamen bizim başka bir dersle içeriği aynıydı girip dinlemiştim, hatta böyle online dersler biliosan başka bana özelden falan ativer :) genelde bilgisayar bölümleri böyle aksiyonlar yapiyorlar , arada banada lazım olan dersler cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Hmm bizim elektronik bölümünde digitale Signalverarbeitung diye bir AG var: http://disi.eit.uni-kl.de/Lectures.php Onların ders notlarına bir bak belki bulursun işine yarayan bir şeyler. Şu derste Fourier-Transformation'dan bahsetmiş mesela: http://disi.eit.uni-kl.de/LectureDetail.php?Name=DiSi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 çözdüm hepsini(yumurta bi yere dayanınca), ilgilenen olursa müsait zamanda aktarabilirim. sınavda kendime başarılar :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar