Toledor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Büyük ihtimalle zevkle çıktığım yurtdışı macerasını hüsranla bitiriyorum galiba. Şuan okul devam ediyor ama pamuk ipliğine bağlı. Bu sene öss ye girmeyi planlıyorum fakat yurtdışındayım. Bildiğim kadarıyla 3 Martta dağıtılmaya başlayacakmış formlar. Başvuru yapmak için TR de olmam şartmı? Bilen gören paticanlarım varmıdır hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Posta yoluyla başvuru alıyor olabilirler. Ya da elçilik, konsolosluktan alıyor da olabilirler. 3 Mart'ta açıklanınca kitapçığa bakarsan internetten sorunun daha açık cevabını bulabilirsin umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Başvuru yaparken fotonu çekiyorlarmış vs. diye duymuştumda konsolosluk aklıma gelmedi umarım olur. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 2007 ÖSYS Kılavuzu said: son madde sana uygun sanırım. geçen senenin kılavuzundan bu arada.edit: çizim 1 i almamışım kusura bakma :D ama bi numara yok o çizim 1 de merak etme :) Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 baktım benim kılavuza yurtdışından başvurabiliyorsun. edik: imla klavuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar