Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DTPden gözdağı (!)

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Slat said:

Bu anne babadan çıkan çocuğun ölmesi zerre umrumda değil kusura bakmayın..

ahanda bu zihniyete kadar geldik.sen onların yaptığı çocukları yetiştireme,ya da onları yetiştireme,ya da onları doğuranı yetiştireme,kendinde göre eğitmeyi becereme,hatta onları geçtim kimseyi adam gibi eğiteme, sonrada ölmesi zerre umrumda değil de.helal.
Sosyal ağlarda paylaş

Boş konuşmalayalım lütfen..

Tabiki PKK'ya olan desteğin cahillikten kaynaklandığını biliyorum, tabiki PKK'yı bitirmenin en önemli çözümlerinden biri de adam gibi eğitim ama artık eğitilme olanağı bulunmayan mevcut terrörist destekçisi jenerasyonun ölmesine ne seviniyorum, ne üzülüyorum kısacası umrumda değil..

Çocuk yasadışı bir örgütün yasadışı gösterisinde polisle çatıştı öldü, üzülmedim.. Bunun insanlıkla hümanizm ile falan alakası yok..
Sosyal ağlarda paylaş

Polis terörüdür bunun adı. Çocuğun ezilmesini savunmanın herhangi bir meşruluğu yoktur.

Pazartesi günü yapılan TEKEL mitinginde polisin yaptıklarıda göz önündedir. Memlekete ve fabrikasına sahip çıkan tekel işçilerinede, o soğuk havada panzerden su atarak, biber gazıyla ve joplarla saldırmışlardır. Bunun adıda polis terörüdür ve AKP nin ne halt olduğunun göstergesidir.

// www.tekelciler.com
Sosyal ağlarda paylaş

Polis terörüymüş, ciddi ciddi yazdıklarınıza inanıyor musunuz? Bir kere devletin resmi açıklaması şudur: 15 yaşındaki(ki o bölgede nüfusa geç kayıt olunduğunu düşünecek olursak 18-20 yaşında filandır o esasen ama çocuk diyelim bilemeyiz işin aslını) "çocuk" başına taş isabet ettiği için ölmüştür.

Adli tıbbın dediği bu. Bizim de açıkçası elimizde buna inanmaktan daha mantıklı bir şey yok. Neden diyecek olursanız bu çocuğun taşla ölmesi demek onu öldürenlerin terör destekçileri,pardon en meşru demoktratik hakkını kullanan "sivil" halk'ın o çocuğu öldürdüğü manasına geliyor. Çünkü hepimiz biliyoruz ki o taşları söken de atan da en tabii insan haklarından olan "polis memurunu öldürmeye teşebbüs" hakkını kullanan zavallı ezilen emekçi halkımız.
"Sivil" halkın çocuk öldürmesi korkunç bir olay olacağı için tabii ki bu iş polisin başına yıkılıp, polis ezdi bu "çocuğu" denmiştir.
Tabii aynı zamanda polis yaptığı kazayı ört bas etmeye çalışıp taş isabet etti demişde olabilir. Fakat dediğim gibi buna inanmak için hiç bir sebebimiz yok. Adli tıp "çocuğun" taş ile öldürüldüğünü söylüyor, bunun tersini iddia edenler ise dürüstlükleriyle toplumumuzda tanınan(!) DTP milletvekilleri.

Burada biraz mantık yürütmek lazım. Televizyonda gözünüzle görmüşsünüzdür bütün panzerler, polis memurları taş yağmuruna tutulmuşlardı. Bu polise saldırıdır, üstüne üstlük öyle tekme tokat atmak filan da değil polisi(bir insan evladını) öldürmek için yapılan bir saldırıdır. Bu "çocuklar" insan öldürmek için insanların üzerine taşlarla saldırmışlardır. Eğer çok beğendiğiniz Avrupa ya da Amerika da bir polis memuruna kaldırımdan söktüğünüz taşlar ile öldürmek için(o büyüklükte taş şaka için atılmaz heralde) vahşice (yüzlerce kişi) saldırırsanız sizi vururlar. Evet, polis böyle bir durumda silahını çeker ve sizi vurur. Bizim polisimiz duyarlı davranıp(Polis çocuk vurdu denmesin diye) %100 haklı olmasına rağmen silahını çekip o katilleri(kendisini öldürmek için vahşice saldıran manyakları) vurmamıştır. Hatta çocukların çoğunu tutuklamamıştır bile. Gidip de bu konuda bu kadar duyarlı davranan bir polisin bilerek ve isteyerek bir çocuğu panzerle ezmesi komik bir iddiadır. Aksini iddia eden de zaten DTP'li "sivil" "milletvekkileridir".
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca, ben bi çocuğun üzerine panzer sürecek kadar vahşi bir polisin olabileceğine inanmıyorum.

Eğer çocuk panzerin önüne atladıysa da, bunda polisin suçu ne? Arabamızı sürerken önümüze biri atlasa aniden frene basmaktan ya da direksiyonu kırmaktan başka ne var elimizde? Ayrıca panzer bahsettiğimiz araç yani, çocuk atlama gibi bi aptallıkta bulunduysa, şakası yoktur ölür yani taksi mi bu...

Hepimiz şunu biliyoruz aslında, o cocuk öyle masum bi insan değildi, belki kafasını başkaları doldurdu, ama yine de orada taşla sopayla polis öldürmeye kalktıysa masum değildi, polis de "lan bikaç çocuk ezelim ver panzerin anahtarını hadi" şeklinde düşünmedi oraya giderken..

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner işte. Sen devletin görevlisini öldürmeye kalkarsan taşınla sopanla, devletin panzeri pekmezini akıtır kaza ile de olsa..
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

yavas yavas insanligimizi kaybediyoruz teror bahanesiyle

Millet azmış harbiden... Bi oturun da bir daha okuyun şu konuyu, bu çocuklar çıktıkça onları ezip öldürerek mi kurtulacağız bu sorunda? Belki bugün dağa çıkmış 30 yaşındaki adamın çok büyük ihtimal geri dönüşü olmaz ama hala eğer 15 yaşındaki çocuk bu mentalite ile yetiştiriliyorsa hiç bir şey yapamıyoruz demektir. Ha yok çocuğun o olaylarla alakası yoksa zaten yazık. Adamı parkta tekmeleyip öldürdü diye söylemediğinizi bırakmadığınız polis 15 yaşındaki çocuğu panzerle ezince bi aferin demediğiniz kalmış, insaf.
Sosyal ağlarda paylaş

İki tarafın da yozlaştığı doğru ama herkesin hümanist olmasını beklemeyin.Benim şahsi düşünceme göre ülkesine yararlı okuyan çalışan 16-17 yaşında bi çocuğun ölmesiyle binlerce insanın ölümüne sebep olan bi insanın yakalanmasını kara gün ilan edenlerden birinin ölmesi aynı değil.Polis bilerek ezmiş olsa tamam haklısınız polis terörü olur ama ben sanmıyorum ki o panzeri süren polis bonus toplamak için çocukları ezsin.Sonuçta o çocuğun ölmesinden polis sorumlu değildir onu oraya süren şerefsizler sorumludur.Siz bugün gidin bakalım amerikada useme bin ladin lehine bi gösteri yapın yada ispanyada etaya destek mitingi düzenleyin ya da israilde özgür filistin pankartı açın bakın neler oluyor.Türk insanı sabırlı bu şartlarda bu gösteri herhangi bi "modern" ülkede olsaydı sonuçları çok farklı olurdu.Yaşadığınız ülkeye bok atmak teröristlere hümanist yaklaşmak yerine biraz ülkenizi sevin saygı duyun.
Sosyal ağlarda paylaş

panzer altında şans eseri mi ezildi ?
polisin şu güne kadar yaptıklarından sonra hiç ihtimal vermiyorum.

ayrıca Spacecake diğer devletler faşist ise sende olmak zorunda mısın ?

ha bi de şu var.bu olaylar devrimin ilk yıllarında olsa anlarım ama 85. yılına gireceğiz yakında,eğer hala rejim değiştirici ya da ayrılıkçı kitleler varsa üstüne üstlük bunlar çoğunluğu oluşturuyor ise bu devrimin başarısızlığındandır.bu noktadan sonra suçu kendinde aramak gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:
Darkwall said:
panzeri kullanan ben olsaydım çocuu değilde millet vekillerini ezerdim...daha sağlam rep alırdım en azından :)

+onyüzbin rep alırdın kesin, çocuk normal puan da millet vekili combo :D

malik said:
şehirleri kaybedeceğiz korkusu .kuyruk acısı. vs .

tükeniyorsunuz dimi canım hasipcim ? it ürür kervan yürür ama .

bunu ez ben seni repe doyuracam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...