a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 naraso yazdıklarını okudum ama sinirlenmedim ok.bu iyi adamlar hep iyi adam olmalı dalgası filmlerde oluyor; genelde de çizgi filmlerde.yani kötüler hep kötü şeyler yapar, iyiler gık çıkarmaz sonra olağanüstü şeyler olur bir şekilde iyiler yener. heh şimdi güzel arkadaşım normal yaşamda böyle şeyler yok olağanüstü şeyler olmuyor amma ve lakin olağanüstü insanlar oluyor bkz senin gibi dangalaklar (patiden özür diliyorum tutamadım bi an kendimi hehe) beni ister faşizan biri olarak ele al umrumda bile değil ama birazcıkta olsa ülkeni sev, vatanını sev , insanlarını sev inan ki bu kötü birşey değil.hayır bende şuranın şuranın sempatizanıyım banane ülkeymiş, şehitlermiş, bebeklermiş, annelermiş babalarmış toprakmış, bayrakmış dersen eyvallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ulan ne tav oluyom şu DTP'ye(demorkratik teror partisi) yauuu! kahveye katılıyom bu arada..+1925 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 benim başbakanımı asan benim gençlerimi öldüren,asanlar benim askerim olamaz kimse kusura bakmasın. demişsinde benim dediğin sıfatsız adamlar terör yandaşı herneyse daha uzatırsam tutamam ben kendimi daha yazmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 iyi adam kavramı nedir önce onu söyle. ben de onu söylüyorum normalde iyi ya da kötü diye bir şey tamamen yoktur.bu yüzden hep diğer tarafı suçlamakla nereye kadar sürecek.azınlıklar da çoğunluk da kendi yanlışlarını düşünmeli diyorum öncelikle karşı tarafı suçlamadan. tam iyi gidiyordun ki hakaret etmişsin.karakterine bağlıyorum onuda. bu ülkenin şehitlerini de seviyorum. bu ülkenin bayrağını da,insanınıda.hatta senden çok seviyorum merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 naraso said: ya da herhangi bir mitingde-üstelik panzerle gelicek o mitinge-nasıl kendimi korumam onlara karşı. Her cümlen ayrı ayrı eleştirilebilecek kapasitede de, özellikle "üstüne gelen panzere sopayla saldırmak" kısmı harikaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ülkesini , vetanını ve diğer kutsalları seven sayan hiçbir insan gelipte buraya prim yapacağım diye iki üç kelime oyunuyla teroru savunmaz, karakterine veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 yazmıcam dedimde bi söz ekliim.. demişsin ki sen öldürünce ondan farkın ne olacak? demişsin senden fazla seviyorum.. 1.si sen nerden biliyon benim ne kadar sevdiğimi vatanımı ? 2.si adamlar her allahın günü vatandaşımızı öldürsün onca askerimiz ölsün şehit verilsin biz bakalım mı ? ben şahsen bakmayı düşünmem o adam dışarı çıkıpta vay efendim PKK için Apo denilen it için sloganlar atacak..bizim insanımız hala ölmeye devam edicek bizde bakcaz mı ? var mı böyle bişey ? herkes gibi bende vatanımı çok seviyorum bu konudada çok duyarlı bi adamım o yüzden çabuk sinirlenirim bu şahsietsizlikle ben şahsietsizin önde gideniyim ok ? 15-16 yaşındakiyle 30-35 yaşındakinide ben bir tutarım bu konuda yaş ayrımıda yapmam onuda söyliyeyim..ha şunuda ekliyeyim pkk yandaşı slogan atıp sokağa çıkan o insanlarında bence dağa çıkdandan zerre kadar farkı yok..! son olarak daha yazı yazmak istemiyorum çünkü bu konu sonsuza dek uzar gider..kolay gelsin .. 3. ve sonuncusu vatanını bayrağını seven adam TERÖRÜ SAVUNMAZ! TAM TERSİNE LANETLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 teroru savunmak derken? ne zamandan beri, polisin haddinden fazla şiddet uygulamasını kınamak terroru desteklemek oluyo? veya yargının doktor raporunu gormezden gelip polis alehine karar vermesini kabullenmek vatanı sevmek oluyo. böle vatan sevecekseniz sevmeyin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Darkwall said: benim başbakanımı asan benim gençlerimi öldüren,asanlar benim askerim olamaz kimse kusura bakmasın. demişsinde benim dediğin sıfatsız adamlar terör yandaşı herneyse daha uzatırsam tutamam ben kendimi daha yazmıcam denizler mahirler yusuflarr sıfatsız insanlarmıydı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 terör destekçisi falan değilim.polisi,askeri yerdiğim için terör destekçisi mi oldum.onu sevmeyen diğerini sevmek zorunda mıdır.siz bu kadar mı anlıyorsunuz. geçen bir mayısta gazetecileri döven polisten bahsediyorum mesela.ya da darbelerle ülkemizi sinkaf eden askerden bahsediyorum. siz ülkenizi bu askerle polisle sevmeye devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 slickers said: Darkwall said: benim başbakanımı asan benim gençlerimi öldüren,asanlar benim askerim olamaz kimse kusura bakmasın. demişsinde benim dediğin sıfatsız adamlar terör yandaşı herneyse daha uzatırsam tutamam ben kendimi daha yazmıcam denizler mahirler yusuflarr sıfatsız insanlarmıydı?? orda genç dediğimde arkadaş ölen çocuğu zannetti yoksa onlara böyle bir şey demek kimin haddine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ilk cümlede bişi demişin ama kimse polisin uyguladığı aşırı şiddete ses çıkarmayın demedi ki zaten nerden çıkartıyosun ?ikinci cümleye gelince ne yazayım bulamadım birşey sanırım doğru şekilde kuramamışsın cümleyi çelişiyor çünkü iki cümlen. neyse onu bunu geçtim azıcık beyin fırtınası yapalım hadi (bazıları için yel bile değil bu ama böyle inatçılara kasırga da olabilir) ben diyorum ki şimdi bu terör örgütünün başı abdullah öcalan değil mi? evet. gene diyorum ki bu adam binlerce , onbinlerce masum insanımızı katletti mi ? evet.kundakta ki bebeklerde dahil mi?muhakkak. ve yine diyorum ki bu dtp direkt açıkca pkk yı ve örgüt lideri abdullah öcalanı destekliyor mu ? e heralde. bunlar bir şekilde pkk ya dahil miydiler? evet öyleydiler bi çoğu direkt üyesiydi bir çoğunun çoluğu çocuğu amcası dayısı babası sülalesi üyesiydi ve halende öyleler. sonra bu adamlar çıkıp mitingde abdullah öcalan posterleriyle zafer işaretleriyle şehitlerimize küfürlerle teröre övgülerle dolanıcaklar öyle mi? bu durumda bende ilk söylediğim yargıya ters düşeceğim şimdi gereksiz şiddet burada gayet gerekli evet bunların hepsinin kafasını ezip pekmezini çıkartmak mübahtır, haktır, hukuktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 naraso said: birincisi benim ülkemin askeri görüşü yok bende. benim başbakanımı asan benim gençlerimi öldüren,asanlar benim askerim olamaz kimse kusura bakmasın. ikincisi,diyorum sen onu öldürünce ne farkın kalıyor ondan.o senin tarafındaki masum insanları öldürüyor sen onu destekleyen masum insanı öldürüyorsun. ayrıca polisin de neler yaptığını görüyoruz. ha bunu geçtim,halkın polisle geçmişten gelen bir sorunu var.hatta geçmişten gelen bile değil son toplu olayın,gündemde kalan olayın üzerinden daha bir yıl bile geçmedi.ben bu polislere veya uzantılarına nasıl saygı duyabilirim.ya da herhangi bir mitingde-üstelik panzerle gelicek o mitinge-nasıl kendimi korumam onlara karşı. neyse devletin her birimi haklı zaten.ne yaptılarsa haklıdırlar. o asker benim de başbakanımı astı ama o asker o asker değil, ben mehmetçik diyorum, sen cemal gürsel falan diyorsun anladığım kadarıyla, onu destekleyen nasıl masum bir insan olabilir ya? bölücü adam masum yani? Eminim polis teşkilatı da "hadi kalkıp masum dövelim" diyodur canı sıkılınca, öğretmenler iting yapıyor, doktorlar miting ypyor, hangisinde panzer var? o mitinge panzer, çevikkuvvet gitmese ne olur orada haberin var mı senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 naraso said: terör destekçisi falan değilim.polisi,askeri yerdiğim için terör destekçisi mi oldum.onu sevmeyen diğerini sevmek zorunda mıdır.siz bu kadar mı anlıyorsunuz. geçen bir mayısta gazetecileri döven polisten bahsediyorum mesela.ya da darbelerle ülkemizi sinkaf eden askerden bahsediyorum. siz ülkenizi bu askerle polisle sevmeye devam edin polisi sevmediğin için terorle teraziye koyup polisi aşağılıyorsun. bir şekilde başka yerde polisi veya askeri veya herkimi eleştiriyorsan eleştir umurumda değilsin ama terorle kıyaslayıp sonra terörü alttan alttan destekleme.belkide bunun farkında değildin şimdi git bi silkelen yüzünü yıka aynaya falan bak biraz kendine gel. polisin hareketini sevmiyorsan askerinkini sevmiyorsan git topic aç fikirlerini düzgün bir şekilde beyan et o zaman eyv. ama sen gelipte burada teror sempatizanlarını önce destekleyip polise karşı, sonrada döneklik yaparak yok gazeteci döven polise karşıyım kem küm yaparsan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 herşeye eyvallahta polisi lütfen savunma çünkü her türlü pisliği yapıyor polis geçen dünya kadınlar gününde kadın dövdüdüler ya bu hangi akla mantığa sığar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udonis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 sorun cocukta fln diil sn kendi evladını gonderirmisin oraa anne babalarda bitio olay bazı seylere destek vermek icin cocukları on plana atıp iş ceviriolar olan cocuklara oluo ama bana sorarsan acıdınmı die hic acımadım valla kendi dusen aglamaz mustahak... o olaylara baktıında onden cocuklar gidio hep arkadan gelio buyukler Surdan bakabiliorz habere yani demek istediim bişe oluosa sebebi varda oluo hic bişe durup dururken olmuo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 SeaGle said: naraso said: birincisi benim ülkemin askeri görüşü yok bende. benim başbakanımı asan benim gençlerimi öldüren,asanlar benim askerim olamaz kimse kusura bakmasın. ikincisi,diyorum sen onu öldürünce ne farkın kalıyor ondan.o senin tarafındaki masum insanları öldürüyor sen onu destekleyen masum insanı öldürüyorsun. ayrıca polisin de neler yaptığını görüyoruz. ha bunu geçtim,halkın polisle geçmişten gelen bir sorunu var.hatta geçmişten gelen bile değil son toplu olayın,gündemde kalan olayın üzerinden daha bir yıl bile geçmedi.ben bu polislere veya uzantılarına nasıl saygı duyabilirim.ya da herhangi bir mitingde-üstelik panzerle gelicek o mitinge-nasıl kendimi korumam onlara karşı. neyse devletin her birimi haklı zaten.ne yaptılarsa haklıdırlar. o asker benim de başbakanımı astı ama o asker o asker değil, ben mehmetçik diyorum, sen cemal gürsel falan diyorsun anladığım kadarıyla, onu destekleyen nasıl masum bir insan olabilir ya? bölücü adam masum yani? Eminim polis teşkilatı da "hadi kalkıp masum dövelim" diyodur canı sıkılınca, öğretmenler iting yapıyor, doktorlar miting ypyor, hangisinde panzer var? o mitinge panzer, çevikkuvvet gitmese ne olur orada haberin var mı senin? abicim düşünceyle suçluluk olur mu? gerçi evet bizim ülkemizde olur.o çocuk düşüncelerini uygulayana kadar masumdur.ya da öldürülecek kadar suçlu değildir diyorum ben. polislerin son tutumlarına bakarsan aynen de hadi kalk masum dövelim tavırlarında olduklarını göreceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Bi kişi az olmuş daha fazla frag beklerdim devletimin polisinden -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ölmesini, gebermesini ,zıbarmasını istediğiniz insanlari siz buraya not düşün , biz ilgileneceğiz. ağız burun kırılmasi için diğer konuya bekliyorum mesajlarınızı. ayrica 3 vakte kadar hapishanelerde gaz odalarini faaliyete geçiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 migdem bulandi su topicdeki manzara karisisnda cocuk oluyor ve iyiki geberdi diyorsunuz cocuk ulan o daha kendi kisiligi yok kimbilri kim tarafindan ne vaadiyle kandirilip oraya suruldu yazik yani terorist cesetleri cancekisme sahneleri cocugunoldurulmesi filan yavas yavas insanligimizi kaybediyoruz teror bahanesiyle yazikki cok yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Benim bildiğim çocuk 17-18 civarında, gerçi her kaynak farklı kimisi 15 kimisi 16 diyor ama o kadar önemli değil.. Hatta o çocuk daha büyük bile olabilir nüfusa geç kayıt edilmesinden dolayı ki şöyle düşünen anne babası var: said: Menekşe'nin babası Salih Menekşe, 'Oğlumu öldürdüler, panzerle ezdiler. Kimileri diyor ki kafasına taş değmiş. Herkes şahit oğlumu panzer ezdi' dedi. Oğlunun 15 Şubat dolayısıyla eyleme katıldığını söyleyen Menekşe, 'Bu gün 'kara gündü'. Gençler bundan dolayı yürüdü. Benim oğlum da Kürtlere ve Kürt halkına kurban oldu' diye konuştu. Bu anne babadan çıkan çocuğun ölmesi zerre umrumda değil kusura bakmayın.. Kara günde (aponun yakalanması) Kürt halkına kurban olmuşmuş.. Böyle bir açıklamadan dolayı hapis yatmaları gerekirken dışardalar.. Asıl kanıma dokunan bu.. Üstelik polisin bu çocuğu bilerek ezmediğini hepimiz bal gibi de biliyoruz.. Çocuğun orda bulunması ilk başta bu gerzek ailenin, ikinci olarak çocuğun hatası.. Artık panzerin önüne mi atladı ne yaptı bilmem, umrumda da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 çık bi temiz hava al gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Benim düşüncem bu, seninkiyle uymadığı için üzgünüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 üzülme lütfen dayanamam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Empati yeteneği sıfır halkımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar