Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 İzmit'te nerede bulabilirim varmı bilgisi olan? Şehri hiç bilmiyorum tarif edersen çok iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 d&r da vardır heralde. D&r lar da var diye biliyorum. P.s: Hiç almadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 arkadaş doğru demiş d&r larda vardır wow bölümü var oraya açarsın bir daha ayrıca netten de satın alabiliyorsun oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Izmit'te D&R yok :( Dolphin alış-veriş merkizi içerisinde Toyz Shop da veya Outlet Centre'da Toy"R"Us da bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 izmitte diyenar yok. dolhinland alışveriş merkezinin zemin katındaki en sonda köşedeki oyuncakçısında wow ve tbc bir arada satılıyor. fiyatı 50 liramıydı neydi ikisinin toplamda. sen izmitin neresinde oturuyosun bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 trial account alıp, onu subscription la aktıf hale getırınce accountun olmuş oluyordu galiba, daha ucuza gelebilir o şekilde. bir araştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 pişmaniye isterik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 sen kestane şekeri getir ben sana pişmaniye getiriyim zerg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 izmitte wow bulman şaka gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 internetten alın yahu, olmadı istanbula gelin 1 saatlik yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 abi ben izmit'te aradım hiçbir yerde bulamadım,pek arama bence sende :) İstanbul'a git al cidden kasmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Dolphin de ki Toyzz Shop da sadece wow var TBC yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 raspiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Dragonmax said: izmitte diyenar yok. dolhinland alışveriş merkezinin zemin katındaki en sonda köşedeki oyuncakçısında wow ve tbc bir arada satılıyor. fiyatı 50 liramıydı neydi ikisinin toplamda. sen izmitin neresinde oturuyosun bakimYA ALLAH ALLAHHH. DELİRTMEYİN BENİ.. ÖHÜM.. tekrar sölüyorum, dolphine alışveriş merkezinin zemin katındaki en sonda köşedeki oyuncakçıca hem wow hem tbc ikisi birden tek paket 50 lira. daha geçen hafta kız arkadaşımla oyncaklara bakmak için girdiğimde gördüm, öeh amma düşmüş fiyatı dedim. izmitte yok izmitte yok diyip durmayın. var dioz işte -.- o alışveriş merkezi de, merkez kampüsün (konservatuvar ve hazırlık sınıflarının olduu yer) hemen karşı tarafındaki caminin arkasında.. raspy said: Dolphin de ki Toyzz Shop da sadece wow var TBC yok. istenince getittirirler tbc. hatta belki vardır bilem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 hay sokim ben istten 80'e niye aldım o zaman :) Bu arada ne çok izmitli varmış,zamanında yırttık kendimizi forumda 3 kişi çıktı sadece hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Ben ilk TBC'yi Outlet Center Toy's R Us'dan almıştım halada var gördüğüm kadarıyla. Dolphin'de güzel seçenek tabiki :D Bulamamanız şaşırtıcı olmuş (bilenler için söylüyorum burayı :P) (Hakkaten ne çok izmitli varmış :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Geçen sene izmit de doşalmadığım yer kalmamştı. Sonra internet de Gamersloot da almdım. En sonra akrabama Gittigidiyor dan key aldım. Dosyalarını arkadaşımdan kopyaladım. Sporeggar dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Ağalar o zaman WOW buluşması yapıyoruz İzmit'te uhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar