Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

.bin uzantısı??

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

hımmm.. sanırım kazaa falan gibi herhangi bir p2p programından full version indirdin :D bunu yapmaman lazım, programı kullan beğenince satın al olur mu?

Dosyayı açmaya gelince :) aynı ortamdan aynı dosyanın .cue uzantılı dosyasını da indirip CDRWin veya Ahead Nero gibi cd writer programları ile cd'ye yazabilir veya yine nero'nun içindeki image drive programı ile dosyayı bilgisayara mount edip kurulumunu sanal cd-rom sürücüsünden yapabilirsin..

feel free to ask :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [Resimler] :)
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca farklı ve garantisini veremeyeceğim daha basit bi çözümüm var
uzantısını .iso olarak değiştirin ve nero kullanarak ya da herhangi bi image açma programıyla (daemon tools gibi) cdye yazın ya da açın.
yani pek sağlam bi çözüm gibi durmuyo biliyorum ama işime yaradı bi iki kez bu çözüm.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kenderleme, 30 January 2004 21:32 tarihinde demiş ki:
ayrıca farklı ve garantisini veremeyeceğim daha basit bi çözümüm var
uzantısını .iso olarak değiştirin ve nero kullanarak ya da herhangi bi image açma programıyla (daemon tools gibi) cdye yazın ya da açın.
yani pek sağlam bi çözüm gibi durmuyo biliyorum ama işime yaradı bi iki kez bu çözüm.

aynen ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kenderleme, 30 January 2004 21:32 tarihinde demiş ki:

doğru haklısın.. bazı dosyalar için işe yarayacaktır ama bazen bin oluşturulurken iso ile aynı formatta değil de biraz daha farklı yapıldığı zaman sonuç alınmıyor.. bazen oluyor bazen olmuyor :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [Resimler] :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...