ozzystalker Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Selam, Birkac konuda yardiminiza ihtiyacim var. Bircok basliga baktigim kadariyla kimse meditation kasmiyor. Peki neden? OSI'ye ozel birsey mi bu? Ben DV'de basladim. Arkadaslarim abilerim tanidiklarim focus kasmamami soylediler. DV'de oynayan arkadaslar varsa yardimci olurlarsa sevinirim. Ayrica necro/fencer bir karakter yapmayi dusunuyorum. Yavas yavas necro kasmaya basladim. 70 necro oldu. Sizce skill'lerimi nasil yapmaliyim? Hangi skill'leri 120 yapmaliyim? Recall icin 30-40 magery birakmali miyim? Healing anatomyi 80 biraksam yetmez mi? GMLemeli miyim? Fencing'in yanina tactics almam sart mi? Almazsam neler degisir? Cunku ben sadece ability kullanimi ve poison vurmak icin kullanmayi dusunuyorum. Simdiden tesekkurler.[signature][hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Bir de farkina vardim, resisting spell kasan yok. Nedeni nedir?[signature][hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 osi de meditasyon oncelik gelir eger mage isen o yuzden sorunu kendi server inda oynayanlara sorarsan daha yararli olur senin icin[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Peki resisting spells? Kassam mi sizce?[signature][hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Anason, 27 January 2004 20:13 tarihinde demiş ki: osi de meditasyon oncelik gelir eger mage isen o yuzden sorunu kendi server inda oynayanlara sorarsan daha yararli olur senin icin bak arkadas vermis cevabı burdakiler oside oynıyanlar o yuzden senin serverinde hangi skil calısır calısmaz bileceklerini sanmıyorum.en guzeli varsa kendi forumlarında oynadıgın yerin yoksada oynayan birine sormak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 sevgili Myra resisting spells oynadigin serverda curse,poison,paralyse gibi buyulere resist etmeni etkisini osi deki gibi dusurmeni sagliyorsa hic durma kas.ama burdan once orda oynayan arkadaslarina sor.[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Myra arkadaşımızın oynadığı server runuo dolayısıyla resist vs vs vs çalışıyor. bencede dier arkadaşların da söylediği gibi bu soruları dv forumlardında sorabilirsin. adresini bilmiyorum dersen forum.darkvenue.com[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar