Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Yabancı hiç bir siteye ulaşamıyorum ve bağlantı çok yavaş bu sorun bi tek bende mi var acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 biras yavaşlık var ama çökme yok sanırım[signature][hline]me me me....me too [Bu mesaj behran tarafından 30 January 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ben de aksine garip bi şekilde shareazayla 100-150 kyla dl yapıyom anlamadım? :) (64k kablo var-ankara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Lol ne diyorsun ya başlığı görünce korktum . İşallah yoktur öyle bişey . zaten sorun yok sanırım .senin vizen bitmiştir ondan dolayı cıkamıyorsundur. [signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal [Bu mesaj Deli333 tarafından 30 January 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Geçti ohh sorun yok :) rahatladımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ahh bak çalışmayı hissedikte sölemedim ne oldu :)[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dmeour Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ya bende bir haftadır genelde aşırı yavaşlık var 128 adsl de. Hatta bazen ölüyor sadece ıkınarak goggle ı açabiliyorum. Mesela şu anda paticik i bile açmam 1-5 dakika arasını alıyor. Dial up ım daha hızlıydı o derece yani. Sizce ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Yukardakilerin adsl anlaşmalarını dolayısıyla sistemlerini oturtmasını beklicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 kopmuştur valla. Yine deprem falan birşey olmuştur. Bizim saç telinden ince özel üretim yüksek teknoloji kablolarımızı koparmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar