Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kardeşim nasıl bir icattır bu. sırttaki koldaki, hatta kafamdaki acıyı,ağrıyı,sızıyı resmen çekiyor arkadaş. sabah yeniden doğmuş gibi uyanıyorum. teşekkürlerimi iletiyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kim yapıyor sana onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 neyi yapıştırmayımı ? annem yapıştırdı sırtıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 yakı ne ben bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 böyle bardakların içine ateş koyuyorlar sırtını çekiyor o ondan sonrasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ya güya ağrı için ama daha çok ağda gibi bişi. çekince 2 saniye acıyor ama, acıyor. ha sırt ağrısını alıyor mu alıyor şerefsiz. bi yerde susayınca bira içmek gibi, kısa süreli etkili, uzun sürede daha çok susatıyor. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 yok bardak çektirme değil bu. direk yakı lan eczanede 2.5 ytl. anam bunun kurtlusuda varmış . kaplanlısı var sanıyordum tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 hmm ben yanlış biliom o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 rakıya benziyor lan, o yüzden sevdim. yakıyla rakı içmek. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bence kafa yapmaz o zaman. ehauehuauh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 olm nerden biliyon belki "r" leri söyleyemeyen bi alkolik bulmuştur bu mereti? ulan belki daha güzel kafa yapıyodur lan?! annea yakııııı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 peki nie kurt resmi var üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 delıkanlı adam delıklı yakı kullanmaz yazdıktan sonra farkettım delıkanlıda falsoymus haaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 agali kurtlusu var kaplanlısı var güneşlisi var. hatta geçen kaplanlı yakı istedim, güneşli var dedi eczacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ee bişey farkedio mu peki üründe haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 vay şero yalan söylemiş.bana var dediydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Çeker çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar