Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Şimdi web üzerinden chat olmayacak bir program gibi client ile bağlanabilecek insanlar yani tam olarak insanlar olmayabilir kullanıcılar ekelnebilecek veya işte kayıt olunacak falan mesela msn messenger gibi birşey olacak ancak bunun hazır bir programı olması lazım veya icq tipi birşeyler :) yrdm :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 up up up[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bişey anlasam cevap vercektim de anlayamadım.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 harbiden ben de bir şey anlamadım anlattıklarından...[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 şöyle diyeyim.. şimdi messenger veya icq kullanmışsınızdır.. icq veya messenger gibi bir sistem lazım yani diyelimki ben server olucam insanlara account açıcam login olacaklar fln filan :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 oy oy oy. bayağı sağlam programlama ister gibime geliyor. en azından bayağı uğraş ister..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Hazir bir tane bulamazsin. Ama Socket Programlama konusunda bilgili olan birileri, rahatlikla yazabilir, basic bir sistemi..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: sharky, 27 January 2004 23:11 tarihinde demiş ki: Socket Programlama konusunda bilgili olan birileri, mesela ben varim tanidigim ;-)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] // Sharky : kih kih kih. [Bu mesaj sharky tarafından 28 January 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bende hazır ve sıcak beşamel soslu pekin ördeği istiyorum.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bu socket dediğiniz ne ki? ben bir tek commador soketi bilirim.. şaka bir yana transfer protokolleri üzerine de kapsamlı bilgi gerekmez mi? yoksa bunların hazır modulleri mi var?[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Evet bilgi gerekir fakat cok da ahim sahim seyler gerekmez. Gidip de IP encapsulationla falan ugrasmayacaksiniz, belirli bir portu bind eden bisey socketiniz olacak. Listening. Bir de client yazacaksiniz. E isin icine tabii biraz da GUIler girecek.. Programi yazacaginiz isletim sisteminin API sine biraz asikar olmaniz gerekecek.. Ama sonuc olarak, inanilmaz zor bir sey degil. Ha kolay da degil. Cok ameleligi var.. Ozellikle cok test etmek gerekiyor bu tur seyleri.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 hmm hazırları var diye biliyordum hatta format atmadan önce bir sistem vardı :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: sharky, 28 January 2004 00:26 tarihinde demiş ki: Evet bilgi gerekir fakat cok da ahim sahim seyler gerekmez. Gidip de IP encapsulationla falan ugrasmayacaksiniz, belirli bir portu bind eden bisey socketiniz olacak. Listening. Bir de client yazacaksiniz. E isin icine tabii biraz da GUIler girecek.. Programi yazacaginiz isletim sisteminin API sine biraz asikar olmaniz gerekecek.. Ama sonuc olarak, inanilmaz zor bir sey degil. Ha kolay da degil. Cok ameleligi var.. Ozellikle cok test etmek gerekiyor bu tur seyleri. yazılım sektöründe yazılması zor programla birlikte anılan tüm terimleri yazmışsın. API Programlama, Socket/Port Listening, IP Encapsulation.. bir de zor olmaz diyosun :) ya ben yazılımdan anlamıyorum, ya da sen yazılım konusunda cidden iyisin. muhtemelen ikincisi.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Benim yazdığım server ve clientlerden oluşan istediğin client sayısını kısıtlayabildiğin tek ortamda bi kaç kişinin konuşabileceği bir chat programı var Vb ile yazdım istersen yollarım ama tam bitmiş sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Terimler gözünüzü korkutmasın. Sadece ameleliği var.. Eh biraz da multi-user ların bağlandığı bir ortamda socketlere gelen veri nasıl handle edilir onu bilmek lazım. Onu da netten falan araştırarak bulunur. Yani programmer guru olmaya gerek yok inanın :) Bak Arthas yazmış bile :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Arthas değil Arthur :D Ayrıyetten sadece veri gönderiyosun onu yap bunu yap deme gibi bir şansın yok Gelen Veriyi If kalıplarıyla yordamlıyorsun sadece o kastırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ya çok pardon :) Arthas olarak gördüm :) Kusura bakma. C deki socketler ile VB deki socketler farklı olsa gerek.. Çünkü bir hayli amelece işlemler yaparak ayrıştırıyorsun.. Hatta işin içine performans için encryption 'u da sokman gerekiyor çoğu zaman.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 hebede hübede bunlar ne yaw :-p vb ile böyle birşey yapmak kaç yıl alırki yani ne bileyim vb çok kısıtlı gibi görünüyor bana..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 vb.net'te kesin bunun hazır classı vardır. daha beleşçi bir dil görmedim. (ki kendisini bu yüzden çok severim.)[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 en son kullandığım vb çok basit birşeydi açıyorsun vb studiomuydu ne oradan new diyorsun yanda menuler var işte doubleclick tagı vs. :) kolay bir dil gibi..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar