aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Kontor yukledim 1 ay içinde kullanımak üzere 500 sms hediye etti. Fakat zaten günde 5sms'ten sonrası ücretsiz. O zaman nası 500 sms hediye ederki bir ayda, en fazla 30x5=150sms hediye edebilirsin! Sinir oldum. Yarın mesai saatinde canım sıkılırken tüketici derneklerine falan e-mail atıcam, zaten elimden bu kadar gelir sanırsam. Numara taşıma olayı da bir türlü gelemedi, gellse ilk yararlanıcak insan benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Sonuçta 500 sms hediyemi hediye.Önceden olan bi hediyeyle birleşmesi onun bi hediye oldugunu değiştirmez sadece ekstra değil.Bunun üzerine hadi herkese yarın 1000 sms daha bedavada diyebilirler sorun zaten 5ten sonrası bedava lol diyemen salaklardadır.Yani sahtekarlık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 aktiftablet said: r türlü gelemedi, gellse ilk yararlanıcak insan benim! hiç heveslenme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Sahtekarlık bal gibi var. 150sms hediye edip, 500 sms hediye ettim diyor adamlar. edik: ayrıca belirtemyi unutmuum, darkangel, salak sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ahaha ben salağı sana dememiştim öyle oldugunu kanıtlamaya baya kastın. farketmemişin ama "farketmeyen salaklardadır" demişim ve sen farketmişinki konu açmışsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 500e kadar para alırlarsa sen haklısın aksi halde bi durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 -Dark_Angel- said: Ahaha ben salağı sana dememiştim öyle oldugunu kanıtlamaya baya kastın. farketmemişin ama "farketmeyen salaklardadır" demişim ve sen farketmişinki konu açmışsın ? agatör typo var orda, yarım yamalak yazmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 5 mesajdan sonra bedava sırf Turkcelliler için geçerli benim bildiğim. Diğer hatlara mesaj atmak yine paralı. Eğer 500 sms bütün yönlere ise bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 O hediye 500 sms günlük 5 mesaj limitine de fayda etmiyodur =S yani 500 sms in bittikten sonra günde atacağın 5 sms ten sonrası ücretsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 o değil de, yurtdışında telefonlar çalışmıyordu 10 aramada falan hat anca düşüyor 3-4 saniye ancak konuşuluyordu, hatın düştüğü de açtıktan sonra hemen kesilmesi kesilmemesinden anlaşılıyordu, 2 defa kaybolduk, 20 çaldırma, toplam sadece 30-40 saniye taş çatlasın 1 dakika konuşulmuştur, devamı sadece çaldırıp karşı tarafın açar açmaz hattın gitmesi 150ytl fatura gelmiş, allah belasını böyle şeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 5 mesajdan sonrasi ucretsiz ama sadece kampuscelliler icin gecerli sanirsam. oyleyse adamlar snn kampuscelli olup olmadiini bilemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 5 msjdan sonra bedavanın bi sınırı yok mu?hani 5 mesajdan sonra sallıyorum 500 msj bedavadır.sana hediye edilen 500 mesajda ondan sonraki 500 mesajdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 aktiftablet said: Yarın mesai saatinde canım sıkılırken tüketici derneklerine falan e-mail atıcam, zaten elimden bu kadar gelir sanırsam. yanlıs anlamada buraya takıldım kaldım tutamadım kendımı napıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 St_Dreamer said: 5 msjdan sonra bedavanın bi sınırı yok mu?hani 5 mesajdan sonra sallıyorum 500 msj bedavadır.sana hediye edilen 500 mesajda ondan sonraki 500 mesajdır? 5 sms ten sonra sınır yok sanırım ama senin dedigin gibi olmaz ilk kullanım o 500 sms tedir ondan sonra günlük 5+ sms ler bedavadır yoksa turkcell bug a girmiştir: P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 o 500 mesaj her yöne. günde 5 mesajdan fazlası sınırsız olayı sadece gencturkcell e atılan 5 mesaj için ve gerisinde gençturkcell'e atılacak mesajlar için geçerli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 sigisMoNd said: 5 mesajdan sonrasi ucretsiz ama sadece kampuscelliler icin gecerli sanirsam. oyleyse adamlar snn kampuscelli olup olmadiini bilemezler. Hayir, bu 5 mesaj kampanyası tüm turkcelliler için geçerli ama şöyle birşey var: Kampuscelli değilsen herhangi bir yöne sms yollamak 2 kontör. Yani 5 mesaj için 10 kontör ödüyorsunuz. Ondan sonrasi gün sonuna kadar bedava... Fakat Kampuscelli iseniz başka bir kampuscelliye sms yollamak 1 kontör. Bu yüzden ben sabahları sıra arkadaşıma geyik içerikli 5 tane mesaj yolluyorum 5 kontörum gidiyor.Ondan sonrasi bedava... Yalnız bedava derken herhangi bir Turkcell hattına atılan mesajlar bedava ona göre :D edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Hayır sen dk sı 4 kontöre konuşmayı diğer hatlarla evle konuşunca kazık yemeyi geçtin buna taktın bi turkcellli olarak bunlara alışmış olman lazımdı sen yenisin galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 nos +1 :D.. adamin o kadar somurmesini birakip fazladan beles verdigine takilinir mi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 arakdaşın alın avea 39 kontore her yöne 500 kısa mesaj neden hala türkcell'le kastırmaktasınız anlayamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 heryerde cekiyorda ondan :D aptal aptal hatalar vermiyor. full cekiyorken mesaji yollamamazlik yapmiyor.gibi bi suru sey sayilabilir elbet. bunun karsiliginda kaziklaniyoruz. simdi biz mi akilliyiz onlar mi akilli :S yok biz aptaliz ama bolesi daha guzel sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Yanlış gömediyse tcell reklamını 5+ mesaj bedeva olayı artık her yöne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Adamlar fazladan SMS vermisler nerde sahtekarlik niye agliyorsun ki ? Ayrica 5+ dan sonra bedava olayi gunde 1 k SMS e kadar gecerli sen o gun 1500 msj atacagin tutarsa hediye olanlari kullanmis olursun , matematiksel olarak kullanamam diye birsey yok yani.Keske avea nin da sahtekarliklari boyle olsa buna sahtekarlik diyosan!!! Avea nin yaptigni anlatmak icin ayri topic acmam lazim o harbici sahtekarlikti , yuzlerce kontorumu yedi adamlari 10 sn bile konusmadan , 1 sms bile atmadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Quibble said: heryerde cekiyorda ondan :D aptal aptal hatalar vermiyor. full cekiyorken mesaji yollamamazlik yapmiyor.gibi bi suru sey sayilabilir elbet. bunun karsiliginda kaziklaniyoruz. simdi biz mi akilliyiz onlar mi akilli :S yok biz aptaliz ama bolesi daha guzel sanki :P mesajı yollamamazlık değilde geç yollama olayını yapıyor bazen başıma geldi çok kez 20dk 30dk geç yolladığı oluyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 aktiftablet said: Yanlış gömediyse tcell reklamını 5+ mesaj bedeva olayı artık her yöne. yanlış görmüşün. sadece turkcell içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar