Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell sahtekarlığı (bedava sms)

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

Kontor yukledim 1 ay içinde kullanımak üzere 500 sms hediye etti.

Fakat zaten günde 5sms'ten sonrası ücretsiz. O zaman nası 500 sms hediye ederki bir ayda, en fazla 30x5=150sms hediye edebilirsin!

Sinir oldum. Yarın mesai saatinde canım sıkılırken tüketici derneklerine falan e-mail atıcam, zaten elimden bu kadar gelir sanırsam.

Numara taşıma olayı da bir türlü gelemedi, gellse ilk yararlanıcak insan benim!
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de, yurtdışında telefonlar çalışmıyordu 10 aramada falan hat anca düşüyor 3-4 saniye ancak konuşuluyordu, hatın düştüğü de açtıktan sonra hemen kesilmesi kesilmemesinden anlaşılıyordu, 2 defa kaybolduk, 20 çaldırma, toplam sadece 30-40 saniye taş çatlasın 1 dakika konuşulmuştur, devamı sadece çaldırıp karşı tarafın açar açmaz hattın gitmesi
150ytl fatura gelmiş, allah belasını böyle şeyin
Sosyal ağlarda paylaş

St_Dreamer said:
5 msjdan sonra bedavanın bi sınırı yok mu?hani 5 mesajdan sonra sallıyorum 500 msj bedavadır.sana hediye edilen 500 mesajda ondan sonraki 500 mesajdır?

5 sms ten sonra sınır yok sanırım ama senin dedigin gibi olmaz ilk kullanım o 500 sms tedir ondan sonra günlük 5+ sms ler bedavadır yoksa turkcell bug a girmiştir: P
Sosyal ağlarda paylaş

sigisMoNd said:
5 mesajdan sonrasi ucretsiz ama sadece kampuscelliler icin gecerli sanirsam. oyleyse adamlar snn kampuscelli olup olmadiini bilemezler.

Hayir, bu 5 mesaj kampanyası tüm turkcelliler için geçerli ama şöyle birşey var:

Kampuscelli değilsen herhangi bir yöne sms yollamak 2 kontör. Yani 5 mesaj için 10 kontör ödüyorsunuz. Ondan sonrasi gün sonuna kadar bedava...

Fakat

Kampuscelli iseniz başka bir kampuscelliye sms yollamak 1 kontör. Bu yüzden ben sabahları sıra arkadaşıma geyik içerikli 5 tane mesaj yolluyorum 5 kontörum gidiyor.Ondan sonrasi bedava...

Yalnız bedava derken herhangi bir Turkcell hattına atılan mesajlar bedava ona göre :D

edit:typo
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar fazladan SMS vermisler nerde sahtekarlik niye agliyorsun ki ?

Ayrica 5+ dan sonra bedava olayi gunde 1 k SMS e kadar gecerli sen o gun 1500 msj atacagin tutarsa hediye olanlari kullanmis olursun , matematiksel olarak kullanamam diye birsey yok yani.Keske avea nin da sahtekarliklari boyle olsa buna sahtekarlik diyosan!!! Avea nin yaptigni anlatmak icin ayri topic acmam lazim o harbici sahtekarlikti , yuzlerce kontorumu yedi adamlari 10 sn bile konusmadan , 1 sms bile atmadan..
Sosyal ağlarda paylaş

Quibble said:
heryerde cekiyorda ondan :D aptal aptal hatalar vermiyor. full cekiyorken mesaji yollamamazlik yapmiyor.gibi bi suru sey sayilabilir elbet. bunun karsiliginda kaziklaniyoruz. simdi biz mi akilliyiz onlar mi akilli :S yok biz aptaliz ama bolesi daha guzel sanki :P

mesajı yollamamazlık değilde geç yollama olayını yapıyor bazen başıma geldi çok kez
20dk 30dk geç yolladığı oluyor yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...