BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 there is some problem communicating with origin restart ultima online and try again.bu sorundan ultimayı yeniden yuklemek dısında nasıl kurtulabilirim .? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Yeniden yükle demiyo, programı kapat tekrar diyo. Ama çoğunlukla bu mesajı kapatıp programı kapatmadan tekrar bağlanmayı denediğinde bağlanırsın. Çok önemsiz bi hata mesajı yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 fakat ben baya bi denedim bi serverın connectoru olmuor hep aynı msj ? :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 O zaman bide UO dizininde login.cfg dosyasını bul ve içindekilerin aşağıdaki gibi olup olmadığını kontrol et ;Loginservers for Ultima Online ;Do not edit this file or patching will fail! Always save a backup. LoginServer=login.owo.com,7775 LoginServer=login.owo.com,7775 LoginServer=login.owo.com,7776 LoginServer=login.owo.com,7776 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 aynısı yazıo :( ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 O zaman son bişey buda değilse bilemiyorum.. Client versionu 4.0.1b olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 benim clientimi diosan 2.0.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Evet, patchleri çekmemişsin :). Patchleri yükle tekrar dene olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 patch ler de yuklenmio error verio sen yollayabilirmisin ? [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Patchleri yollama imkanım yok(ayrı bi dosya halinde gelmiyolar), ama uo klasöründeki patch klasörünün boş olduğuna emin ol içinde bişey varsa sil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 sildim yine olmadıda neyse yeniden yuklemekten baska sansım yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar