Daniel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Arkadaslar sali gunu tatil mi bilen varmi bu topicten takip edelim? Not: Kafalar karışmasın diye topiğe "mi?" ekini ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 takip edelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bence bu gidisle tatil olur cok fena yagiyo atasehirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 valla benim okul çarşamba açılcak ama her türlü zevkli şu okul tatil muhabbeti, liseli gençler için seviniyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 o deil de çakal gitmiş direkt tatil diye başlık açmış, çocukların hayalleriyle oynama yavrucuum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bole giderse ederler zaten yasadiniz yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Olum daniel seni öldürürüm ulen gördüm içim bi sevinç kaplandı off ya :Dayrıca türk magazin basını gibi başlıklar açmayın harbi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 tatil olmasi icin tatil diye actim inanirsak olur hesabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Valla buralar sabahtanberi tipi, dünden beter. 17'de vali açıklama yapack yeniden, dua edin o saate kadar devam etsin kar yağışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Allahim sen bu tatili kullarindan esirgeme yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 +dua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bizim üni Avrupa yakasında,şimdi okudum avrupa yakasında öğlen bitcekmiş kar yağışı, anadolu yakasında sabaha kadar sürücekmiş.Şimdi ben anadolu yakasında oturuyorum nolcak tatil olmaz mı ? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Universitelerin tatil kararini zaten Valilik vermiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 olucak insllah olucak dualara devam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 TATİEEAAAAAAAL agalöranzi yarın da tatil olursa var ya hepinize +sevap benden. müdürün dersi yanıyo ^^ çarşamba günü 5 ders ing. ertesi gün de öyle, ondan ertesi gün de öyle.. bütün dersler tatil ile birlikte uçmuş oluyo OBAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bölge ayrımı yapamazlar Anadolu Yakasında kar yağışı devam ederse ve edecekse tatiledilir. Akıllı insanlarsa öyle yani. Haber kanallarına da gıcık oldum zaten, trafik akıcı akıcı diyorlar gösteriyo bir dakkada 10 araba falan anca geçiyor. Kimse trafiğe çıkmazsa akıcı tabi, okul servisleri olsa neler olurdu kim bilir :D Umarımederler yani mantıklısı o çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kesin tatil ya, saat 17:00'yi beklemeyin bence. Hafta ortasına kadar kar etkili diyo NTVMSNBC sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 valinin sagi solu belli olmuyo ama erzurumlumuydu neydi ? biz -30 derecede okula giderdik mantigi oldugu icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bugünü de tatil etmezdi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yılın yarısı tatil zaten çok yatıyoruz gibime geliyor. *taşlanmamak için topaktan kaçar..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Sanırım biraz yavaşlayacakmış kar, sonra akşam tekrar bastırıcakmış. İnşallah vali açıklama yapmadan önce bastırmış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Valiningörevi hava raporlarını falan dikkate almak zaten, bizim burada yağmıyor tatil değil diyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 KOÜ tatil olmasın ya bıkıtm lan tatilden gitcem okuluma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 hadi hayirlisi bakalim gorucez:) bu arada valiligin sitesi www.istanbul.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Sen git abi kendin, gitmek istemeyenler de vardır eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar