Brigand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Selam arkadaşlar; Logitech LX7 kablosuz mouse kullanıyorum. Altında power tuşunun yanında reset tuşu var. Ama reset tuşunun ne işe yaradığını hala çözemedim :). Öyle DPI'si değişen bir mouse da değil ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bazen başka rf aletler bunun reciever ile iletişimini bozuyo, orada reset diip tekrar bağlanmasını sağlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Hmm bende alıcıyı eğer yakına koyarsam onu test edip sinyal seviyesini azaltıp güç kullanımını düşürüyor ve ya tam tersi diye düşünmüştüm demek alakası yok :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bende g7 var.. pilleri şarja taktığım aparatın altında normal mode boost mode var.. sanırım bu dediğinle alakalaı gibi. oyunda boost mu yapacaksın ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bndede g7 var şimdi farkettim öyle bi tuş oldunu =) ne işe yarar acep daha mı hızlı sarj edio acaba boost mode da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 o tuş da büyük ihtimal dpi vs. artıtıyodur, ama pili daha çabuk harcıyodur ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 dpi ayarlama tuşu war zaten mouse un üstünde bu bahsattiğim tuş şarj ünitesinin altında edit1: dps deil dpi =) edit2: Normal Mode charges the battery at the normal rate, which takes up to 10 hours. Since you already have one battery in the G7, this amount of time to recharge is not an issue. However, there are sometimes where you will be using the mouse non-stop, for several hours of gameplay. Boost Mode basically rapid charges the battery. In two hours, the Li-Ion battery is ready to be swapped out for the one in your G7. My advice, when not in a pure gaming environment, where you will be playing for several hours at a time, is to keep the G7's charging station Normal Mode. This will greatly extend the life of the batteries. Non-stop kullanım için boost mode, normal şarj için normal mode muş. edit3: şöle bişi buldum LX7 ile ilgili: When the batteries begin to die, the mouse behaves in a wonky manner; there's a "Reset" button on the bottom that can get me a few more minutes' use until I can locate a package of batteries (two AAs, by the way). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Hmm yani oyun oynuyon mouse pil bitince küfredeceğine reset tuşuna basıyon seni birkaç dakika daha idare edebiliyo. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar