Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursaya gidiyorum ey paticikler karşılayın beni.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
estelcim konuştum bütün iskendercilerle seni bekleyecekler otogarda
gelişin şerefine 41 tane döner kurban edecekelr[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Mesaj tarihi:
ooo gel gel karsılarız Estel,

*İskendrleri hazırlar*[signature][hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Mesaj tarihi:
Ne kadar $anslısın Estel..
Ben yıllardır Bursa'da iskender yeme hayalleri içinde ya$ıyorum sen bu zevke çok yakında ula$acaksın

[Bu mesaj medusa748 tarafından 30 January 2004 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Öyle deme gecen persembe ben 7, Aket 16 saatte anc ulastık bursaya bazen ölöm oluyor yol[signature][hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Mesaj tarihi:
ya tabii ki de kışın gidilmezde hele havalar bir güzelleşsin fırsatı da yaratırız atlarız bir otobüse ya da koyarız benzini depoya konvoy halinde basarız bursayı :P

fırsat yoksa yaratacaksın[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Mesaj tarihi:
tamam
yiosa bu yaz uludağa gidelim :p
2-3 gün kamp kurup dönelim.
zirveye çıkarırım hem ben sizi yazın kartopu da oynatırım gölcükte de yüzersiniz. oraları patimin içi gibi bilirim :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki :
Ya resmen Kamp kuruyollaw ya..

Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Mesaj tarihi:
zirveye gitmişken estel'i orda bıraksanız büyük sevaba girersiniz hani[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum.
Mesaj tarihi:
Bi ekleme yapiim o garajın karşısında olan yer gerçektende en güzeldir lakin biraz pahalıdır aman yanında sağlam parayla git..

Mekan eski ve hafif uyduruk görünüo ama fiatlar biraz fazla
(Gerçi helal olsun dedirtio, o iskendere)[signature][hline]avatar
BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki:
amcig aman magici de aliriz
Mesaj tarihi:
bir Estel hayranı olarakdan ;) keşke samimi olsaydık da, bursa'da deli zaman geçirseydik ha :) bir dahaki sefere belki..

bu arada herkez her şehirde pati buluşmaları yapıyor, sanırım bursadan da çok kişiler var, kimler var parmak kaldırsın yaw? birşeyler yapalım :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [Resimler] Şapırt :rock:
  • Yeni Oluştur...