McFrenzy Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Walla kalem veren yerinde olsam bütün kalemlerinizi kırardım :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 2b faber castel kursun kalem hem kullanması rahat hemde yağ gibi kayıyor kağıt üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Ha bide şu vardır. Silginin içine kalemle uçları sokup kırıp kırıp döşersiniz. Sonra adam silmeye bi çalıştığında defter kapkara lur anında, sonra içinden uçları çıkarmak ayrı bi işkence... bakın bunu kurşunla yapamazsınız :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ehehe tabi o taktikte iyidir denemek lzm :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: McFrenzy, 21 Mart 2003 19:51 tarihinde demiş ki: Ha bide şu vardır. Silginin içine kalemle uçları sokup kırıp kırıp döşersiniz. Sonra adam silmeye bi çalıştığında defter kapkara lur anında, sonra içinden uçları çıkarmak ayrı bi işkence... bakın bunu kurşunla yapamazsınız :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 daha bugün yaptım hatta uçlu kalemimin ucundaki metal çubuk yamuldu çıkardım tkatım arkadaşın silgisine bi silgi kağıt yırtıldı lol[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Ayıp ayıp arkadaşlar. Kınadım Bu arada sene başında bi tikky 2 rotring kalem aldım. Böle hafif şeffaf ve koyu gri bi kalem. Çok hoşuma gitti. (mal beyanı gibi oldu biraz ama idare edin.) Valla gözüm gibi bakarak kullanıyorum. Umarım bişi olmaz.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 fabr castell in serisi var çok güzel ben ondan bir kalemi 2.5 yıldır kullanıyorum arada parçaları kayboldu 3 ay sonra tekrar bulundu veya başka parçalar takıldı yerine ama sonuçta ben çok memnunum onun dışında dame tükenmez kalemlermi kaybediyorum okulda o sorun oluyor benim için bi de bu faber castel i 0.7 tombo 2b uçla kullanın bi ondan sonra ayrılamazsınız zaten ondan çok rahat hem çizim hem yazma için kullanılabiliyor ve hiç rahatsızlık vermiyor(ucun kırılması olayı yok bi kere yani)[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 kursun rullaz[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 en güseli 07 tombo ucu olan kalemler. keşke teknoloji şu uç olayınada bi çare bulsa. düşünsenise tükenmeyen uçlu kalem :D eheh[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar