dogan-slx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 http://www.doom3.com/video/trailer_small.mov Oyun dünyasında yeni bir çığır. Yanlız sadece PC ve X-Box da çıkacakmış. PS 2 kaldırmıyomuş. Ezik PS 2 X-Box yine azdi PS 2 'yi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 iyi güzelde bunu neden konu dışına açtın bilgisayar oyunları bölümü var ne güzel...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Alla alla bura bılgısayar oyunları bolumu degılmı ?[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Yanlış durum olmuş bura zaten bilg bölümü :-)[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Açıkçası ÇOK etkilenmedim. Oldum olası FPS sevmem, belki de o yüzdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Bi kere eski trailer bu, yeni bişi yok yani. Zaten alphasını oynmamıştık. Bebek ve dev yaratık dışında alpha da olmayan bişeyde yok. Oyunun o kadar da başarılı olacağını sanmıyorum. Kaliteli kaplamalar ve yüksek dozda aksyondan başka bir özelliği yok zaten. HL2nin ilk trailerı beni çok daha fazla etkilemişti.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 o hl2 nin ilk trailer neydi öle ya hakkaten superdi. uzun bacaklı bi yaratık adamın beynine sokuo ya bacaklarını ora dehşetti bide adamın kafası ayagından cıksın die ayagını sallıo[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar