Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 hmm ayar vermeye devam ediniz, eğer uslu olup yeterince ayar verebilirseniz, belki karakediyi bile görebilirsiniz! üstat ne ayar verirdi bea! eski ayarcılar kalmadı artık. o zaman da küçüktük gerçi başka başka acc'lerle pepelekte gezerdik. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 war of the worlds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 adamınbiri said: düzgün msjdan kastın ne anlamadım ama o patlamanın sibirya ekonomise olan katkı yada zararlarımı tartışılmalıydı o kısmıda anlamadım:d eskiden senin verdiğin tepkiyi ben de veriyordum, deja vu oldum bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ders kaydıyla uğraşırken zaman geçsin dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar