Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Hangi serileri takip etmektesiniz ve ne önerirsiniz? paylaşalım burda benim takip ettiklerim Clannad Kekkaishi Bleach N. Shippuuden Hero Tales Kateikyoushi Hitman Reborn Bamboo Blade Hayate no Gotoku Hitman,Bamboo Blade,Hayate ve Kekkaishi yi kesinlikle izleyin derim. Clannad da fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Her hafta bir sonraki bölümü beklemekten pek hoşlanmadığım için mümkün oldukça serileri geriden takip etmeye çalışıyorum. Ama yinede merak işte, bir kaçını takip etmeden duramıyorsun. Gundam 00(15. bölümden sonra tekrardan indirmeye başladım.) Zoku Sayounara Zetsubou Sensei Kekkaishi(mangasına başlamak gibi bir hata yaptım. Eski tadını vermiyor ama yinede güzel.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 şu an takip ettiğim bleach,naruto,one piece,d.gray-man var bende genelde tamamlanmış serilere öncelik vermeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 naruto bleach d gray man (önerilir) Bamboo Blade (fena değil) Footprints in the Sand(önermiyorum) Rosario+Vampire(önermiyorum) Seirei no Moribito(fena değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Armored Trooper Votoms - Pailsen Files (td) Bamboo Blade (tu) Bleach (td) Blue Drop (td) Clannad (tu) D.Gray-Man (td) Ghost Hound (tu) Gundam 00 (tu) Gunslinger Girl - Il Teatrino (td) H2O - Footprints in the Sand (tu) Hatenkou Yu (tu) Hayate no Gotoku (td) Hellsing Ultimate (tu) Kaiji (tu) Kimikiss Pure Rouge (tu) Koharubiyori (tu) Majin Tantei Nougami Neuro (tu) Minami-ke Okawari (tu) Mnemosyne (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Naruto Shippuuden (td) Nodame Cantabile (anime keep 720p vermeye başladı tekrardan) (tu) Persona - Trinity Soul (tu) Prism Ark (bitti de 720p si yavaş geliyor) (td)(td)(td) Rental Magica (td) Rosario to Vampire (td) Seto no Hanayome (720p 16 dan vermeye başlayan bi grup çıktı yoksa normalde bitti) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Shakugan no Shana II (td) Shigofumi (tu) Shion no Ou (td) Sketchbook Full Color's (tu) Spice and Wolf (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) They are My Noble Master (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) True Tears (tu)(tu) Tsubasa - Tokyo Revelations (td) Yatterman (td) You are Under Arrest - Full Throttle (td) Zoku Sayonara Zetsubou Sensei (tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yedi yedi hayatimi bitirdi baska seri izliyemiyorum bunun yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Bleach Naruto şippüüden One Piece(herkese tavsiye ederim) Rental Magica(kimseye onermem) Claymore(mangadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 cidden ya,one piece takip eden pek yok sanırım patide merak ediyorum neden kimse takip etmiyor böyle süper bir seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 one piecein çizim tarzını beyenmiyorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ben de bir türlü one piece'in çizimlerine ve karakterlerine ısınamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Gintama Gundam 00- Zorla izliyodum zaten 13. bölümden sonra baydım Shigurui- Fansub tamamlanalı bi kaç hafta oldu ama farklı bişey arayanlar bakabilir Bamboo Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 başta bende hiç beğenmiyordum özellikle ana karekteri sevmiordum.(Monkey D.Luffy yane)Sonradan izlediğim en gaz animelerden biri oldu:D(en sevdiğim karekterde Sanji:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 doğru çizimler biraz alışılmadık,ama izledikçe gerçekten alışıyorsunuz hiç garipsemiyorum yani şu an "bu ne lan" falan demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Shigurui HADİ ÇOK HARDCORE ADULT BOL KANLI bişey yapalım diyip saçmaladıkları bir anime. Şiddetle uzak durmanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar