Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tuşlarında göçme olmamış, ekranı çiziksiz, yeni oyunların ISOlarında versiyon sorunu yaşamayacağım, ISO indirdiğim an klasöre atıp oynamaya başlayabileceğim, memory stick ve poypad gibi ekipmanları üzerinde şekilde PSP almayı düşünüyorum. Bu ay değilde 2-3 ay gibi sürede satışa koymuş/koyacak arkadaşlar temasa geçsin.
Mesaj tarihi:
Kredi kartım yok :(

Biri alsın burdan ben ay sonu aynı miktar havaleyi yaparım kendisine

---

Eğer yukarıdaki linkten alabilecek kimse varsa bu ay, yoksa 2 ay sonra başka şekilde alacağım.
Mesaj tarihi:
ssj4songoku said:
Aslında şöyle güzel bir teklif var http://www.gedikgross.com/ps/ . Herhalde de stoklarında 10 dan fazla yoktur. Ama denemeye değer bence.

Edit: Bu ay almayı düşünmüyormuşsun.

bende bunu dicektim tam. yalnız ben geçen pazartesi 8800 için çırpındım resmen ama site cidden başarısız. yani sepete ekle dedim o animasyon sepete kadar gitmeden sepete eklemiyor. ayrıca önce 2 tane çıktı yazıyordu sepete ekle dedim devamlı tam zamanından itibaren ama ürün yok dedi. 20 dakka denedim sonra bitti dedi. ee kim ekliyebildi ki? sonra 8 ürün olmuş bi anda satılan. komedi yani
Mesaj tarihi:
SturmVogel said:
tuşlarında göçme olmamış, ekranı çiziksiz, yeni oyunların ISOlarında versiyon sorunu yaşamayacağım, ISO indirdiğim an klasöre atıp oynamaya başlayabileceğim, memory stick ve poypad gibi ekipmanları üzerinde şekilde PSP almayı düşünüyorum. Bu ay değilde 2-3 ay gibi sürede satışa koymuş/koyacak arkadaşlar temasa geçsin.

Ben Satabilirim.4 ay once aldım psp yanında en iyi 4gb karttan var.Yanında verebileceğim 4-5 tane oyun var.Bunların dışında en son isoları çalıştırcak versionda.Sormak istediğin soru varsa sor çekinme
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Masticore said:
ne kadar paran var ? 0 düşünürsen sana bulabileceğin en ucuz fiyata psp satın alabileceğin bir yer söyliyim

250-270 gibi bütçem var abi
1.5 ay içinde müsait olacak arkadaşlar mesaj atsın. Bu ay olmasa öbür aya kesin PSP ile girmek istiyorum.
Mesaj tarihi:
ben satabilirim, bi hevesle aldım sonra farkettim ki hiç oynamıyorum. psp slim + 4gb memory stick + orjinal yedek pil. ayrıca kılıf ve ekran çizilmesin diye koruyucu da almıştım. almak istersen hepsini birden satabilirim.
ama işte yanındakiler olmadan da satmam elimde kalır, o yüzden bütçeni biraz zorlayabilir.
Mesaj tarihi:
Daha önce bahsettiğim psp konsolumu, yeni ön kapağıyla, 4gblık orjinal kartıyla ve 3 dvd oyunuyla beraber satıyorum. Düşündüğüm fiyat elden 250'dir. Gittigidiyordan falan transferle 275'tir. Duyurayım buradan.
  • Yeni Oluştur...