Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 geçmiş olsun, o ilaç gerçekten ağır bir ilaç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 geçmiş olsun. Valla bu konu hakkinda inan hiç bilgim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 slickers said: walkman said: tanıdığım kim kullandıysa diyorum küfrediyor ilaca ve veren doktora resmen... belki de ortak yan etkisi falandır benim tanıdıklarıma..., bende kullandım 5 ay hiç bi etkisini göremedim depresif açıdan sdece dudakların kuruyor vücudun kuruyor işte..Hatta millete bağırıp çağırıyırdum sonrada bu ilaç beni sinirli yaptı kusura bakmayın diyordum :D hehe beim suratım sivilce tarlasıydı... şuanda bir tane bile sivilce yok. 8 ay kullandım. roaccutane kadar güzel ilaç mı var be... bide sinir yapmasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar