la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 180 ytl gitti ya off.... stuttgart, werder bremen, gimnasia la plata, barcelona tutar da lyondan yatılır mı ya... adamların şutu yok kaleye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 kimle maç yapıyolardı bi de benim de yatmıştı 6 maç 1e360 veren kupon Valenciennes - Lens(ya da Caen) valenciler evinde maç kaybetmemiş ötekinin de 1 deplasman galibiyeti var. lan tek maç yattı. nasıl outurdu içime ama anlatamam. ondan sonra bidaha fransa ligi oynamam gerektiği halde hırs yapıp oynadım hep. hepsi de yattı. fransa ligi oynamayın oynattırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 tek maçtan yatanlara bir yenisi eklendi.. -alın çocuklar bunuda aranıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 hayatımda bir kere iddaa oynadım 1e12 veriyordu sevilla yener dedim gidip getafe ile berabere kaldı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 aferim sana sevilya diyince sevişmek geliyo aklıma niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 1 e 24bin falan veren bi kupon yaptıydım berabere giden maç son dakka golüyle bitti yattık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 1e 346000 veren kuponum vardı, 56 maçtan yattı anasını satim ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar