SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Şimdi biz bi proje yapıyoruz. Projede 5V elektrik istiyor. USB kullanarak sağlamak istiyoruz bu gücü. Bazı yerlerde USB 5V 100mA diye okudum, bazı yerde 12V falan görünce karştı kafam, acaba USB elektriği kaç V? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 5V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Bunu duyduğum iyi oldu, teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 reca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 USBden 12V çekebilen varsa nası oluyo sölesin kaçak çekecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 input output bi takım bi$iler vardı yaow. hdd üzerinde de 12v/5v yazio mesela. cidden her parça kaç v ile çalı$ıyo bi öğrenmek lazım. ben de gün içinde yediğim elektriği kestirebilirim böylece nıhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Yok şey var ben de ordan biliyodum usbde 5v olduunu sadece. external hddler var ya hani... Bunların adaptörsüz olanları 5V ile çalışıyo sadece USBden aldıı güçle, o yüzden laptop hddsi oluyo kutunun içinde ufak böle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ben fan yaptıydım usb ile çalışan :) sıcaklarda iyi serinletiyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Bloodless said: ben fan yaptıydım usb ile çalışan :) sıcaklarda iyi serinletiyordu :D adamlar da bunları yapmı$: Usb Kredi Kartı Kaynak 1 Kaynak 2 Usb ile ısıtan battaniye Kaynak 1 Kaynak 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 hmmm :S derhal atağa geçip usb ile çalışan alarm sistemi kurmam lazım aklımda vardı zaten bir şeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yakında anakartta 80 tane usb portu ve 5000lik psu falan görürsem $a$ırmicam.. 1200lük yaptılar.. almak gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 artık firewire devrine yavaş yavaş geçiliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yesss bende şimdiden 2 tane var ama kullanabileceğim bi alet yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 USB'den alınan güçle yapılan birsürü şey var tabi, lazer sisteminin şeması var hatta o da 5 v istiyor bildiğim kadarıyla, hatta infrared yapacaksın onu bide ohh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar