yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Albümün haziran gibi çıkması planlanıyormuş. Şurdan duydum ben de; http://www.110desibel.com/yazi/opeth-watershed-pek-super/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 süper bir haber :) 7 şarkı az ama ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 AWMAGAD OPETH <3 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 7 şarkı ii yine ya uzunlukları düşünülürse şarkıların klasik opeth albümü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 of of güzel bir haber bu birde türkiye topraklarına ayak bassalar tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 oyy oyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 orchid gibi bi şey çıkıyomuş bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mikael Bloodbath'e de geri dondu zaten, guzel seyler dinleyecegiz bu yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 mikael'in myspace'inden direk alıntı: said: that's the name of the the new album right there... songs? 1. coil 2. heir apparent 3. the lotus eater 4. burden 5. porcelain heart 6. hessian peel 7. hex omega we also recorded an extra track called "derelict herds" + a few covers: "bridge of sighs" (robin trower), "den ständiga resan" (marie fredriksson) & "would?" (alice in chains). the album's set to be released through roadrunner worldwide in late may (in some territories) and early june (in others). i can't remember the dates besides we never seem to keep them anyways. hope you will check it out...it's delicious like fresh custard on a blueberry pie! or a beer..... working on the sleeve now and it will be nice. cheers to you whose religion is heavy metal music! mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 oo iyi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ohaaa would? nası olmuş acaba çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 çok merak ediyorum. martin lopez'siz, peter lindgren'siz neler olacak. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Olursa vay be adam ana kadrosuz yaptı deriz olmazsa eh tabi adamın kadrosu gitti deriz. Her şekilde kral mikael. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 isalla son albumden daha iyi olur.yoksa gidicem island of the lotus eaters a vericem kendimi laleye unutcam opeth mopeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bilin bakalim kim 17 mayisda Opeth ve Dream Theater beraber konserine gidiyo eveeeet :D yasasin Progressive Nation 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 2sini aynı akşam izleyecek olman çok da iyi değil aslında =p *kıskanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 @volfied abi nolur köpeğin oluyim konser izlenimlerini yaz. hatta between the burried and me ve 3 konserlerinide izle onlarıda yaz. acayip merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Opeth'i göreceksem lütfen Opeth alt grup iken hele hele Dream Theater gibi bi grubun altındayken olmasın. Gitmem o derece. Mikael kötü iş yapmaz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 KingOfLoss bana 16 yasimi hatirlatiyosun, arkadas Anathema dinlemek isterdi sen anathema dinlememelisin derdim onu layik gormediigmden. Sen gormem demeye devam et, ben gidip sevdigim iki grubu bir arada izlicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebemünk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 6 mayısta vancouvera geliyorlar.. bilin bakalım 3 mayısta vancouverdan kim ayrılıyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Volfied said: KingOfLoss bana 16 yasimi hatirlatiyosun, arkadas Anathema dinlemek isterdi sen anathema dinlememelisin derdim onu layik gormediigmden. Sen gormem demeye devam et, ben gidip sevdigim iki grubu bir arada izlicem :) Yani kankişler birbirini destekler olsun istemiyorum ama, adam sadece Opeth'in o grubun alt grubu olarak çıkmasına yorum yapmış, alıp veremediği yok seninle. Hala yaş geyiği var mı ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 KingOfLoss said: Opeth'i göreceksem lütfen Opeth alt grup iken hele hele Dream Theater gibi bi grubun altındayken olmasın. Gitmem o derece. Mikael kötü iş yapmaz bu arada. opeth alt grup değil ki? dt ile headlinerlar. between the burried and me ve 3 alt grup oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebemünk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yeni gitaristleri akesson'un neler katacağını çok merak ediyorum açıkçası, albümdeki bir parçayı akerfeldt ve akesson birlikte yazmışlar. arch enemy hayranları belki tarzını bilir ben pek dinlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Dipnot: Geçtiğimiz yaz Dream Theater konserindeydim pek eğlendim. Dipnot 2: 18 yaşındayım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 yas geyigi yapmadim, sadece arkadasa kendim 16 yasimdayken ki halimi hatirlattigini soyledim bana o yorumuyla :) yanilmiyorsam opeth ile dream theater beraber cikacaklar. Guzel bi kolaj olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar