forgiver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 öncelikle yeni konu açtım çünkü bu spor bölümünde hiç icraat yok, hareket gelsin hem de başkarının topicini alakasız bölmüş olmamış oldum, gereksiz oldu ama yazdım gitti şimdi ben spor salonuna gittim daha önce lüks yerler değildi, abi benim boynum çabuk yoruluyor, egzersiz yaz güçlensim dedim, adam bi iki tane şey gösterdi başka yok mu dedim, dumble la ilginç hareketler gösterdi, neyse hamlık dönemi geçince benim canım sıkıldı, parasıyla değil mi dedim, bari tam amelelik yapayım dedim spor salonundaki tüm aletleri sırasıyla her gittiğim gün kullandım, 2 aylık bu sürecin sonunda baydı bu beni dedim bıraktım şimdi tekrar yazılmak için gaza gelmek amaçlı bu topici açarken eye of the tiger dinlemek aklıma geldi ama spor salonu fiyatları artmış gibi kısaca gitsem mi? gitmesem mi? yine bütün aletlerin bokunu çıkarıp bırakcam, değcek mi o kadar ameliliğe, paraya diyorum gerçi bu sefer koşmak için gitmek istiyorum, araba yolu kenarında koşcağıma koşu bandı daha iyi hem hava soğuk yazıldım diyelim kardio diye bişey geçiyor diğer topicler de adam ne diycem ben kardioya mı geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 git git ama bokunu çıkarma programda yazanı yap sonra kafanı dinle, yanlış yere gereksiz yüklenme yaparsan falan hasar verirsin bi de biyerine mazallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Amaç ne tam olarak? Formda kalmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 form tutmak diyebilirm amaca çok çabuk yoruluyorum, güç eksiğim var str ve agility onlardan lazım kas yapmak gibi bir amacım yok zaten kas yapcak ette yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 forgiver said: ben kardioya geldim Aynen bu cümleyi kurmalısın :) Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar