Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1-2 ay için spora gitmek

forgiver

Öne çıkan mesajlar

öncelikle yeni konu açtım çünkü bu spor bölümünde hiç icraat yok, hareket gelsin hem de başkarının topicini alakasız bölmüş olmamış oldum, gereksiz oldu ama yazdım gitti

şimdi ben spor salonuna gittim daha önce lüks yerler değildi, abi benim boynum çabuk yoruluyor, egzersiz yaz güçlensim dedim, adam bi iki tane şey gösterdi başka yok mu dedim, dumble la ilginç hareketler gösterdi,
neyse hamlık dönemi geçince benim canım sıkıldı, parasıyla değil mi dedim, bari tam amelelik yapayım dedim

spor salonundaki tüm aletleri sırasıyla her gittiğim gün kullandım, 2 aylık bu sürecin sonunda baydı bu beni dedim bıraktım

şimdi tekrar yazılmak için gaza gelmek amaçlı bu topici açarken eye of the tiger dinlemek aklıma geldi
ama spor salonu fiyatları artmış gibi

kısaca gitsem mi? gitmesem mi?
yine bütün aletlerin bokunu çıkarıp bırakcam, değcek mi o kadar ameliliğe, paraya diyorum
gerçi bu sefer koşmak için gitmek istiyorum, araba yolu kenarında koşcağıma koşu bandı daha iyi hem hava soğuk
yazıldım diyelim kardio diye bişey geçiyor diğer topicler de adam ne diycem ben kardioya mı geldim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...