SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ya deli olcam, 3 ayrı kart denedim, hala bi ürünü alamadımi ödeme gerçekleşmedi diyor. arkadaş neden yapar bunu ya, pic programlayıcı kart alıcam, 2 tane kaldı alamıyorum ya. bilen var mı bu durumu
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bankanla konus belki internetten alisverise falan kapalidir. gittigidiyorlada konusmayi dene.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ya 3 kart da olmadı, yani hiç de alışveriş yapmadık netten kartlarla ama, kapalı olarak mı gönderiyorlar internet alışverişini
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Sözleşme yaparken internete açık mı olsun kapalı mı olsun diye seçenek şettiriyolar olması lazım.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 şimdi axsess sitesinden birşeyler yapayım dedim lanet bi flash var linki kapatıyo uff. peki abim arasa müsteri hizmetleri hede hödösünü hemen açarlar mı?
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 teşekkürler, birde incik cincik bilgiler istemiyorlar değil mi, yani kişisel bilgiler kart no falan yeterli oluyor, yok sinirli biraz öyle ekstrenizin sol üst bilmemneyi falan numara vs isterlerse öyle kapatır beni de hayattan banlar :D
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 heh arasan şimdiye almıştın bile bence =)
Öne çıkan mesajlar