nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Arama yaptım ama açılmış bir konu bulamadım. Açıldıysa kusura bakmayın. Kullanan var mı acaba? Ödeme hakkında sitesinde bilgi vermiyorlar da o konuda bilgi istiyorum. Kutuyu satın alıp normal paket fiyatlarını mı ödüyoruz yoksa hem 900 kağıt kutuya bayılıp üstüne aylık olarak özel hd yayın paketi parası mı veriyoruz? Bunu merak ettim. Bir de kutuyu yıllık alıyormuşuz sanırım, tarihi dolunca tekrar bir 900 verip uzatmak gerekiyormuş plus ayrıcalığını. Doğru mudur? Yazın almayı düşünüyorum da karar vermeye çalışıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bizde var, fakat ödeme konusunda cok bilgim yok, ama nekadar eski digiturk uyeligin varsa okadar indirim aliyosun, misal biz 600 civari biseye almistik ayrica OMG HD YAYIN beklentisi icindeysen hevesin kursaginda kalir, simdilik sadece bikac kanalda ve moviemaxin bazi filmlerinde destekli tek ozellik dvd kayıt olayı gibi gozukuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 900 kutuya verdikten sonra, normal paket fiyatının haricinde her ay hd için 9.90 ytl ücret ödeniyor. mesela normal 14.90 her ay ödüyosun, 9.90 da hd işte 25 civarı bişey oluyor her ay. her yıl 900 olayı hakkında ise bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Onları biliyorum da sadece aylık normal hangi pakete üyeysen onumu ödüyorsun yoksa ona da mı ekstra veriyoruz onu merak ettim işte :) Saol ginaly. Demek ki yıllık 1020ytlye patlayacak bana :) O değil 7 senedir digiturk izliyorum ama önce babamda sonra annemin sevgilisinin adınaydı şimdi annem adına sıfırlandı. Avantajdan yararlanamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Cihaz bir kereligine gerçek bedeli 899 ytl. Eğer digiturk üyesi isen (eski) her yıla belli bir indirim uyguluyorlar. Aylık 9 ytl ise ek ücret şöyle oluyor. Cihazının kayıt etme özelligini kullanmak istiyorsan hangi paketteysen o pakete ek olarak 9 ytl ödüyorsun. Digiturk aboneligini bitirdigin de cihaz sende kalıyor, fakat kayıt ettiğin tüm içerikler ve digiturk yazılımı siliniyor. Sonuç olarak cihazı yine kendi uydularına bağlayarak kullanabiliyorsun. Kanal Bazı olarak; NGC HD var sürekli yayın yapan. Onun yanında MovieMAX HD ile belirli filmler, FOX Sports HD ile nadir maçlar ve LİG TV derbi maçları HD olarak yayınlanacak. Digiturk'un hd uydu alıcısını nasıl, hangi koşullarda alabiliriz sorusuna gelirsekte, evet taksit yapıyorlar fakat kredi kartına vade farkı uygulanmakta. Vade farkı girincede eğer eski digiturk üyesi değilsen, cihaza ödediğin ücret 1100 ytl'i falan buluyor. Birde bunun yanında ödediğin aylık digiturk aboneliğinide katarsak baya lükse kaçıyor. Ha benim yorumum digiturk plus alınır mı? Tek kelime ile şuan alınacak gibi bir tarafı yok. Fakat Digiturk bu olaya baya bir emin olarak girdi. Uydu alıcılarını üreten firmadan yüklü bir şekilde stok çekti. Bu alıcıları, ellerinde kalacak kaygısıyla ileride Digiturk'ün çok iyi kampanyaları ile belki Digiturk Plus üyesi olunabilir. Bu konuda ise yorumum biraz sabırlı olun derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Zaten yazın alacağım da İstanbul'daki tüm maçlar hd diyorlardı. Yalan mı oldu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar