EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Warcraft veya counter strike tarzı bir oyunu proxy üzerinden oynayabilirmiyim? Eğer oynayabiliyosam nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 proxy kullanarak oyun oynayamazsın yani oynarsın da oynanmaz anlamında... ban mı yedin? okuldan mı giremiyosun? ne amaçla proxy kullanmak istediğine bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 eurobattle.net de dota oynuyodum, salak bi sorun yüzünden millet auto ban gibi bişi yemiş.Ben de yedim hehe.Adamlar düzeltene kadar proxyden takıliim diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 mhden yeniyor o otoban benim bildigim kadariyla :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 modeme restart atarsan ip değişir bütün türkiye çıkışını banlamadılarsa bağlanabilmen gerekiyor proxy ile warcraft oynayamazsın ip spoofing yapman lazım ki kasıntı iş linux'da kolay olur, linux'da warcraft çalışır vs. windows'ta ip spoofing zor iş senin dota oynamak için ip spoofing kastırman daha zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 TCP Connectionlarda nasıl yapiyorsun IP Spoofing 'i, hele ki Client -> DOTA Server tarzi bir uygulamada :) Anlat bize de biz de bilelim :) Hatta Linux ta kolaymis, nasil oluyor onu da anlativer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 oyun oynarken yapmıyosun server'a bağlanırken spoof ediyosun sadece =) (alakasız ama bkz. identd spoof, tool var sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 yok oyle oyuna girmeden ip spoof yapip da, istedigin herhangi bir ip uzerinden baglanma falan. TCP handshake edilemez o tur bir durumda. UDP farkli, dns poisoning falan eyvallah.. Ama TCP connection u olan bir yerde istedigim herhangi bir ip ye spoof yaparim diyen, yalan soyluyordur zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 sharky yönetmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Yapamıyoruz yani özeti bu dimi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Yoo oturup yazarsan neden olmasin. Belki birileri yazmistir. Biz vakti zamaninda wastiee ile Paticik Soldat sunucularinda username-password kontrolu icin boyle bisey yazmistik. Isteyince oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar