Laraken Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 gençler anneniz evde en fazla 6 bira içiceksin mi diyor? 6 dan fazla içince atar mı yapıyor? çözümünüz burda: ilk başta biranın efes olduğunu varsayarak efes ayyaşın kapağını dikkatlice bükmeden açıyoruz. onun resmini koyamadım. kapak dümdüz olacak, biranın ağzına koyduğumuz zaman şöyle duracak: o kapağı biranın ağzına kapattığımız zaman çıt sesi duyulacak ve şöyle görünecek: sonra birayı içiyoruz ama bunu o kapağı kapattığımız halde yapıp böle ayyaş bi ifade elde etmiyoruz. bira gelmiyor böyleyken sızması dışında. önce o düzeneği kurduğumuz kapağı açıyoruz: sonra içiyoruz: sonra o hazırladığımız düzeneği mutfağa götürüyoruz ve içine musluktan su koyuyoruz. temiz açtığımız kapağı da üstüne güzelce yerleştirip tık sesini duyuyoruz. o şişeleri buzdolabının belirli aşşadaki yerlerine özverili şekilde yerleştiriyoruz ve yatıp uyuyoruz. anne sabah buzdolabını açınca o biraları dolu görüyor ve gülümsüyor. sabah siz ondan sonra kalkıp o şişelerdeki suyu döküyorsunuz ve sorarsa okula gitmeden içtim ölesine diyorsunuz. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 :D güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Laraken said: ve sorarsa okula gitmeden içtim ölesine diyorsunuz. bu. peki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ne zamandır böyle birşey arıyordum. allah razı olsun laraken +şeriep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 +rep kesinlikle işime yarıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 böyle oyunlara gerek yok; bu yola baş koyduysanız kadını alıştırın gerçeklere, bilsin oğlunun ne olduğunu. başlarda üzülür ama sonra herkes gerçeklerle yaşamaya alışır. hem sonra yeteri kadar alışırsa bira için borç para bile alabilirsiniz annenizden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 günde 6 dan fazla içemiyorum evdeyken, kızsın, dövsün ama öle bakmasın. oğlunun alkolik olduğunu düşünmek pek de güzel bi hissiyat değildir herhalde. ama anneme anlatamıyorum alkolik olmadığımı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ne 6 sı auhauha. 2. yi açsam kadın elimden almaya uğraşıyor :) 1 ara absolut vanillayı alıp incelemişti şişeyi. anne o ilaç demiştim. cidden inanmıştı ayrıca + rap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 can az kaldı yakında olucaksın abi. adam peynir ekmek yerine bira içiyo yaw....:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 olm geçen konuştuk. semihin ciğerini cana takıcaz. can kendisininkini eskitsin iyice. semih kaçışın yok olm. neyse gizli bir bilgiyi söyledim ama gerçeklerden kaçamıyacaksın semih. ciğerini sökecez lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 satanist var aydın doğanı çağırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ciğer gitti gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar