Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anne ben az bira içtim tutoriali [resimli]

Laraken

Öne çıkan mesajlar

gençler anneniz evde en fazla 6 bira içiceksin mi diyor? 6 dan fazla içince atar mı yapıyor? çözümünüz burda:

ilk başta biranın efes olduğunu varsayarak efes ayyaşın kapağını dikkatlice bükmeden açıyoruz. onun resmini koyamadım.

kapak dümdüz olacak, biranın ağzına koyduğumuz zaman şöyle duracak:

o kapağı biranın ağzına kapattığımız zaman çıt sesi duyulacak ve şöyle görünecek:

sonra birayı içiyoruz ama bunu o kapağı kapattığımız halde yapıp böle ayyaş bi ifade elde etmiyoruz. bira gelmiyor böyleyken sızması dışında.

önce o düzeneği kurduğumuz kapağı açıyoruz:

sonra içiyoruz:

sonra o hazırladığımız düzeneği mutfağa götürüyoruz ve içine musluktan su koyuyoruz. temiz açtığımız kapağı da üstüne güzelce yerleştirip tık sesini duyuyoruz. o şişeleri buzdolabının belirli aşşadaki yerlerine özverili şekilde yerleştiriyoruz ve yatıp uyuyoruz. anne sabah buzdolabını açınca o biraları dolu görüyor ve gülümsüyor. sabah siz ondan sonra kalkıp o şişelerdeki suyu döküyorsunuz ve sorarsa okula gitmeden içtim ölesine diyorsunuz. bu.

Sosyal ağlarda paylaş

böyle oyunlara gerek yok; bu yola baş koyduysanız kadını alıştırın gerçeklere, bilsin oğlunun ne olduğunu. başlarda üzülür ama sonra herkes gerçeklerle yaşamaya alışır. hem sonra yeteri kadar alışırsa bira için borç para bile alabilirsiniz annenizden ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...