Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HDD yi atmam mı lazım

0ne

Öne çıkan mesajlar

3 Gün önce trial olarak yüklediğm Kaspersky anti-virüs programını kaldırdıktan sonra acayip derecede bilgisayarım yavasladı ve sürekli olarak hatalar almaya başladım.

Bugün son çare bilgisayarı formatlamayı seçtim ama yazılanlar su.

Format c:
istiyormusunuz? e/h :e
İşte burdan sonra tam hayırlayamadığım bir şekilde C sürücüsünün bir işleme odaklandıgını ve BİÇİMLENDİRMEYE KİLİTLENEMİYOR. uyarısını alıp başarısız olduğumu söylemek de çok da fazla çekinmiyorum.(Artık ne demekse sadece uysun die)

Şimdi ne yapabilirim HDD yi atıp komple olarak yeni bir tane mi satın almam lazım.

Çünkü format CD sini normal windows ortamında takıp yeni yükleme yi seçtikten sonra sürekli olarak kaspersky hatalarını alıyorum ve yapılan işlemi İNTERRUPT lıyor. Bilgisayarı kapatma dahil(ona kalsa kapatamıyacagım da)
Sosyal ağlarda paylaş

varsa başlangıc disketi yada win98 cd'si ile başlatarak FDISK cekebilirsin.

yada windows XP cd'si ile başlat bir bölümde senden HDD secmeni ve HDD ile ilgili işlemleri yapabilcegin bir pencere gelicek oradan ister C'yi silip tekrar kur istersende bütün bölümleri silip tekrar parcala
Sosyal ağlarda paylaş

http://gparted.sourceforge.net/download.php

veya bu siteden gparted ın son sürümünü indirebilirsin
live cd
iso image ı cd ye image burn yapıyorsunuz , daha sonra bilgisayarı boot ederken ekrana gelen soruları devam ettirdikten sonra menüsü ile karşınıza çıkıyor

istediğiniz dosya sistemine formatlayabiliyorsunuz

eğer benim gibi windowsun cdsindeki format fail olur ise bunu deneyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...