0ne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 3 Gün önce trial olarak yüklediğm Kaspersky anti-virüs programını kaldırdıktan sonra acayip derecede bilgisayarım yavasladı ve sürekli olarak hatalar almaya başladım. Bugün son çare bilgisayarı formatlamayı seçtim ama yazılanlar su. Format c: istiyormusunuz? e/h :e İşte burdan sonra tam hayırlayamadığım bir şekilde C sürücüsünün bir işleme odaklandıgını ve BİÇİMLENDİRMEYE KİLİTLENEMİYOR. uyarısını alıp başarısız olduğumu söylemek de çok da fazla çekinmiyorum.(Artık ne demekse sadece uysun die) Şimdi ne yapabilirim HDD yi atıp komple olarak yeni bir tane mi satın almam lazım. Çünkü format CD sini normal windows ortamında takıp yeni yükleme yi seçtikten sonra sürekli olarak kaspersky hatalarını alıyorum ve yapılan işlemi İNTERRUPT lıyor. Bilgisayarı kapatma dahil(ona kalsa kapatamıyacagım da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 antivirusu yeniden kurmayi denedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Evet denedim ama dediğim gibi ne yaparsam yapıyım o cıkardıgı hata herseyi kesiyor.Yani yüklemeyi yarıda canceling e cevirior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Sürücüyü windows ortamında formatlama, windows kurulum cdsini dene, olmadı bi açılış CDsi/disketi bul oradan format ya da partisyon programı çalıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 varsa başlangıc disketi yada win98 cd'si ile başlatarak FDISK cekebilirsin. yada windows XP cd'si ile başlat bir bölümde senden HDD secmeni ve HDD ile ilgili işlemleri yapabilcegin bir pencere gelicek oradan ister C'yi silip tekrar kur istersende bütün bölümleri silip tekrar parcala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 http://gparted.sourceforge.net/download.php veya bu siteden gparted ın son sürümünü indirebilirsin live cd iso image ı cd ye image burn yapıyorsunuz , daha sonra bilgisayarı boot ederken ekrana gelen soruları devam ettirdikten sonra menüsü ile karşınıza çıkıyor istediğiniz dosya sistemine formatlayabiliyorsunuz eğer benim gibi windowsun cdsindeki format fail olur ise bunu deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar