Bleda Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Madem psikolojik sorunları var nedne bu işleri daha önce yapmadıda şimdi belli bir kesim güçlenince ve özelliklede türban sorunu tekrar gündemdeyken yapmaya basladı? Yeme bizi vali bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 hayat ne güzel asitler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 CthuLhu said: hayat ne güzel asitler falan. O asidi bulamayanlarda var demi ama? cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Odeon said: nileppezdel said: O değil annem eğer içki yasağı çıkarsa yada direk şeriat gelirse abd vatandaşı arkadaşıyla formalite evliliği yapacak. Ben de 21den küçük olduğumdan vatandaşlığım olacak. Eğer yapacaklarsa bari çabuk yapsınlar şu içki yasağını da kurtulayım. Bencilce biliyorum ama vakit kötü kolla ... kalip savasmak yerine kacacakmisiniz? forumda bir arkadaşın sözüydü gerçek kahramanlık kazanma ihtimali kalmayana dek savaşmak değil, kazanma ihtimali kalmadığında savaşmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 @Odeon: Vatan hainiyim ben kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ben olayı ilk öğrendiğimde bu serserileri yakmayı , kezzap kazanının içine atmayı ve boyunlarını dişlerimle parçalamayı sırayla hayal edip kendi kendime köpürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Odeon said: nileppezdel said: O değil annem eğer içki yasağı çıkarsa yada direk şeriat gelirse abd vatandaşı arkadaşıyla formalite evliliği yapacak. Ben de 21den küçük olduğumdan vatandaşlığım olacak. Eğer yapacaklarsa bari çabuk yapsınlar şu içki yasağını da kurtulayım. Bencilce biliyorum ama vakit kötü kolla ... kalip savasmak yerine kacacakmisiniz? ickisiz savaş olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 euheue cuce doğru demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar